Magazin Trčanje
VijestiFarmakol BronhoBalm balzam dobio certifikat ‘Odabrale mame’

Farmakol BronhoBalm balzam dobio certifikat ‘Odabrale mame’

Proizvod BronhoBalm balzam, jedan od najprodavanijih proizvoda u liniji Farmakol tvrtke PIP, lidera u pčelarskoj industriji u Hrvatskoj, potvrdio je svoju učinkovitost i prepoznatljivost i dobivanjem certifikata ‘Odabrale mame’. BronhoBalm balzam je za prsa i leđa, nježan prema koži, a ima snažno djelovanje u olakšavanju disanja i smirivanju kašlja. Blagotvoran je za dišne putove. Njegovi potpuno prirodni sastojci pružaju sigurnost korištenja kod djece već od prvih dana života, a jednako je učinkovit i za odrasle.

Tim PIP-a, poznat po svojoj inovativnosti, uostalom i linija Farmakol (Farmakologija u apiterapiji) niz je inovativnih i učinkovitih proizvoda koji olakšavaju mnoge tegobe, osobito je ponosan što su njihovu inovativnost i trud na BronhoBalm balzamu prepoznale mame, čime je postao ponosni nositelj certifikata ‘Odabrale mame’. Pronaći rješenje kojim se može pomoći i sasvim malenom, nezaštićenom biću posebno veseli i kao što je certifikat pokazao – donijelo je puno pozitivnih bodova od mama.

U BronhoBalm balzamu su u nježnu podlogu umiješana njegujuća ulja nevena i badema, pčelinji vosak te eterična ulja bijelog bora i ravensare koja su zbog blagotvornog, a sigurnog djelovanja, temelji primjene aromaterapije za bebe i djecu kod olakšavanja disanja, pročišćavanja dišnih putova, kao i smirivanja i olakšavanja kašlja.

BronhoBalm balzam finog je i blagog mirisa, a laganom masažom iz njega se oslobađaju molekule eteričnih ulja koja uz sve do sada navedene benefite djeluju i antibakterijski i antivirusno, a ujedno daruju osjećaj olakšanja i ugode. Potpuno je prirodni proizvod koji ne sadrži mentol, alkohol, sintetske spojeve, parfeme niti mineralna ulja.

Za kraj i ono što je u današnje složeno financijsko vrijeme vrlo bitno – cijena mu je pristupačna, u što PIP ulaže poseban trud, kako kod linije Farmakol, tako i kod svih svojih drugih proizvoda – ponuditi inovativne proizvode s vrhunskim sastojcima po pristupačnim cijenama, kako bi omogućili olakšavanje tegoba čim većem broju ljudi.

Farmakol proizvode može se nabaviti u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama, kao i na Farmakol web shopu www.farmakol.hr.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top