Magazin Trčanje
VijestiPotaknite dobre navike uz Farmakol ampule matične mliječi

Potaknite dobre navike uz Farmakol ampule matične mliječi

Početak svake školske godine stresno je razdoblje za djecu i roditelje. Kako bi povratak u školske klupe, vrtiće i na radna mjesta prošao bez muke potrebno je na vrijeme ojačati imunitet.

Matična mliječ je moćna, sadrži razne aminokiseline, hranjive tvari, vitamine, minerale, enzime i mnoge druge tvari zbog kojih je naše tijelo zdravo i u formi, konzumiranje će spriječiti razne bolesti, ali i povećati ukupnu razinu energije u tijelu, izdržljivost i snagu. Kao prirodni biostimulator i antioksidans regenerira stanice, usporava proces starenja. Potiče stanični metabolizam, povećava ukupnu razinu energije u tijelu, izdržljivost i snagu, održava vitalnost organizma.

Matična mliječ se najčešće koristi kod pada imuniteta, kronične iscrpljenosti organizma, kod povećane psihičke i fizičke aktivnosti,  te pojačanog stresa.

FARMAKOL Matična mliječ – ampule 1400 mg

Matična mliječ doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava! Prikladna je za odrasle i djecu stariju od 12 godina. Sadrži cink, vitamin D i bioflavonoide citrusa. Jedna ampula sadrži 1400 mg matične mliječi. Ne sadrži konzervanse, alkohol,  sladila i umjetne boje!

FARMAKOL Matična mliječ Junior – ampule 500mg

Sadrži 6,8 mg 10-HDA u jednoj ampuli! Matična mliječ sa vitaminom D, vitaminom B kompleksa i vitaminom C iz prirodnog izvora doprinosi jačanju imunološkog sustava, jačim kostima i zubima te pravilnom rastu i razvoju. Prikladna za djecu sa oslabljenim obrambenim sposobnostima organizma, za brži oporavak i psihofizičko stanje organizma na prirodan način. Jača stanični metabolizam i potiče apetit. Za djecu od 3. godine.

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top