Magazin Trčanje
UtrkeObjavljen kalendar 19. sezone Treking lige

Objavljen kalendar 19. sezone Treking lige

Organizatori popularne Treking lige objavili su kalendar ovogodišnjih utrka koji sadrži devet trailova, osam u Hrvatskoj i jedan u BiH. Posljednja utrka Treking lige održana je krajem rujna na Rabu, a sve ostale nakon nje otkazane su radi nepovoljne epidemiološke situacije i zabrane održavanja evenata.

Dakle, ovogodišnja Treking liga starta trailom na Velebitu dan prije kalendarskog početka ljeta, zatim su na rasporedu Sutjeska Trail, Zrmanja Trail i Rab Trail, a prva jesenska utrka predviđena je za početka listopada na Rabu. Slijede još trke na Krku i Braču, zatim trčanje po vrletima i lijepim šumskim stazama Papuka, a posljednja utrka trebala bi se trčati u glavnom gradu, na Zagreb Trailu.

Nadamo se da ste imali dobru zimu, s puno treninga, puno prirode i malo ozljeda. U nastavku možete pogledati modificirani kalendar Treking lige 2021. i njezinog 19. izdanja. Iako je nekoliko utrka otkazano, vjerujemo da će se situacija otvoriti, a kao i prošle godine gdje smo u periodu od lipnja do listopada uspjeli održati čak šest utrka, a što je bilo izvan očekivanja. Velebit trail određen je za nedjelju, 20. lipnja, tada mnogi spajaju ponedjeljak s praznikom, danom Antifašističke borbe koji je 22. lipnja, a 31. srpnja ponavlja se i najbolja ljetna avantura – Sutjeska trail. Ostalih sedam utrka određene su za kasno ljeto i jesen‘, naglasili su organizatori u najavi ovogodišnje Treking lige.

Sve informacije o utrkama i prijavama mogu se pronaći na službenoj web stranici Treking lige.

Kalendar Treking lige 2021:

20. lipnja Velebit Trail
31. srpnja Sutjeska Trail (BiH/Crna Gora)
4. rujna Zrmanja Trail
18. rujna Rab Trail
2. listopada Life on Mars Trail (Pag)
16. listopada Krk’n’Roll Trail (Baška, Krk)
23. listopada Brač Trail
27. studenoga Papuk Trekk&Trail
12. prosinca Zagreb Trail

 

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top