Magazin Trčanje
UtrkeMarija Vrajić: Škola trčanja moj je novi izazov

Marija Vrajić: Škola trčanja moj je novi izazov

Kraj kolovoza i početak rujna tradicionalno je vrijeme kad velik broj ljudi počinje ozbiljno razmišljati kako se aktivno uključiti i neku rekreativnu grupu, bio to odlazak na Sljeme, redovitiji posjet bazenu (pogotovo nakon morskih radosti) ili priključivanje nekoj od škola trčanja. Upravo kao dodatnu opciju ti rekreativci imaju u novoj školi trčanja Atletskog kluba Zagreb, a koju će voditi naša olimpijka Marija Vrajić.

‘Jako se veselim novom izazovu i radu s rekreativcima. Već dugo razmišljam kako svoje skoro 30-godišnje trkačko iskustvo podijeliti s drugim ljudima, ali ne samo kroz usputne razgovore o trčanju, nego na stazi, trčeći zajedno, trenirajući i dogovarajući se za utrke. Nastojat ću pripremiti kvalitetne i zanimljive treninge, kombinaciju trčanja na atletskoj stazi, na cesti i u Maksimiru. Trebalo bi biti baš zanimljivo’, kazala nam je Marija najavljujući prvi trening za 4. rujna.

‘Trčat ćemo na širem području Svetica gdje će nam biti svlačionice, a grupa polaznika škole trčanja neće biti velika upravo zato što se želim što kvalitetnije posvetiti svakom polazniku. Kvalitetu tu svakako stavljam ispred kvantitete’, dodala je Marija koja se sprema za skorašnje Svjetsko prvenstvo na 24 sata koje će se krajem listopada održati u Francuskoj.

‘Moj angažman u školi trčanja ne znači da usporavam s karijerom profesionalne trkačice. Štoviše, za koji mjesec me očekuje prvi nastup na Svjetskom prvenstvu u ultramaratonu na 24 sata, a naša ženska reprezentacija mislim da nikad nije bila jača. Bit će to luda utrka, ali i dobra zabava s Veronikom, Majom, Antonijom, Ingrid, Paulom i Adrijanom. Jedva čekam’.

Informacije o uvjetima i planu treninga u školi trčanja koju će voditi Marija Vrajić možete dobiti šaljući upite na e-mail [email protected] i/ili na 098/9539981.

Neven Miladin

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top