Magazin Trčanje
UtrkeU ponedjeljak novi trening Zagrebačkog maratona

U ponedjeljak novi trening Zagrebačkog maratona

Nakon niza uspješnih i zabavnih treninga Zagrebačkog maratona za organizatori te najveće hrvatske cestovne utrke pripremili su još jedan trening koji će se održati u Parku Maksimir. Voditeljice treninga će ponovno biti naše najbolje dugoprugašice Marija Vrajić-Trošić, Matea Matošević-Hačić, Bojana Bjeljac i Nikolina Stepan.

Treninzi će se formirati u tri skupine po tempu i različitim mogućnostima sudionika. Nakon grupnog zagrijavanja za sudionike je pripremljen intervalni trening od 500 metara po ravnom. Trening kratkih dionica je osmišljen i prilagođen vremenskim uvjetima i blizini okrepne stanice.

Za vrijeme i poslije treninga za okrepu je zadužen partner Zagrebačkog maratona, tvrtka GAZ Nutrition koja je pripremila za sad već tradicionalnu tombolu i nekoliko poklon paketa. Također, kao i na predhodnom treningu svi sudionici koji će sudjelovati na tomboli kandidati su za dvije besplatne startnine za utrku po izboru na 28. Zagrebačkom maratonu.

‘Na treninge su dobrodošli svi, osmišljeni su  za sve dobne i spolne skupine i naravno besplatni. Primarno su namjenjeni zagrebačkim trkačima koji ne pripadaju nikakvom klubu ili školi trčanja, a voljeli bi odraditi stručno koncipirani grupni trening i isprobati vlastitu formu prije same prijave na jednu od utrka Zagrebačkog maratona. Dakako, pozvane su i škole trčanja te klubovi da se priključe i odrade trening zajedno s nama’, kazali su nam organizatori i dodali:

‘Na treningu će sudjelovati i članovi udruge Inspiro koji se ove godine spremaju na svojih prvih 10 kilometara. Ponosni smo da uz naše treninge prilagođene transplatiranim trkačima i naši sudionici aktivno podržavaju humanitarnu akciju Zagrebačkog maratona i udruge Inspiro. Sigurni smo da ćemo zajedno osigurati bolju budućnost svima’.

Dakle, umjesto zaključka, ponovimo: GAZ Nutrition trening Zagrebačkog maratona, 1. srpnja u 19 sati, u Maksimiru iza restorana kod ljetne pozornice. Sudjelovanje na treningu je besplatno!

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top