Magazin Trčanje
Vijesti42,2: Krećemo s Akademijom!

42,2: Krećemo s Akademijom!

Stiže nam početak Jesenske škole trčanja u organizaciji 42.2 Running academy škole trčanja. Najbolji period godine kao stvoren za prve trkačke korake i brušenje forme. Koliko se to čini teško i neizvedivo? Baš i ne. Uz malo volje možemo što želimo!

Jesenski, zimski i proljetni period su najbolja godišnja doba za treninge trčanja na otvorenom. Trajanje jesenske škole trčanja bit će od 10. rujna ove godine do 17. ožujka 2019. s finiširanjem na 4. Zagrebačkom proljetnom polumaratonu. Početkom rujna, točnije 8. i 9. rujna, povodom početka jesenske škole trčanja, pozivamo vas na  službenu promociju ispred Arena centra u Zagrebu od 16 do 21 sati. Okušajte se u utrkama na 422 metra ili trčanju na pokretnoj traci i osvojite vrijedne poklone naših sponzora. Svi sudionici aktivnosti moći će po završetku istih napraviti mali sistematski pregled pod budnim okom sponzora Poliklinike Kvarantan. Upoznajte naše trenere i saznajte sve što vas zanima vezano za upise i samu školu trčanja.

Startamo s 10. rujnom u 19 sati na Savskom nasipu kod Boćarskog doma. Kao što smo već rekli, ovo NIJE još samo jedna škola trčanja. U 42.2 Akademiju trčanja mogu se prijaviti početnici i napredni trkači, te djeca od 14 do 17 godina uz suglasnost roditelja. Budite redoviti na treninzima i imajte priliku sudjelovati na nenajavljenim sportskim aktivnostima za vrijeme treninga trčanja. Po završetku svakog treninga očekuju vas tombole u kojima ako imate malo sreće možete osvojiti proizvode naših sponzora.

Na Nasipu će vas dočekati ekipa kineziologa i trenera kondicijske pripreme sportaša uz našu mobilnu svlačionicu. Trenerski tim vas očekuje  spremno  da bi vam prenio svoje znanje i iskustvo te bio uz vas svaki korak. Naoružajte se dobrom voljom i motivacijom te krenite u nove izazove! Prijave za 42.2 akademiju trčanja su otvorene na web stranici www.422.hr, stoga napravite prvi korak koji će vam promijeniti život.

Igor Špoljarić

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top