Magazin Trčanje
UtrkeJoš samo nekoliko dana do zatvaranja prijava za Karlovački cener

Još samo nekoliko dana do zatvaranja prijava za Karlovački cener

Najbrži hrvatski cener održat će se za nešto manje od 20-tak dana u tradicionalnom terminu – petak navečer – u Karlovcu, u povijesnom središtu grada, srednjovjekovnoj Zvijezdi. U petak, 8. lipnja u 20 sati start je glavne utrke Karlovačkog cenera na kojem se opet očekuje više od 1.000 trkača na startu – što na cijeloj dionici od 10 kilometara, što u vrlo atraktivnim štafetama od tri člana. Trče se tri kruga vrlo ravne i brze staze po samom središtu grada uz podršku brojnih građana Karlovca.

Multipower Elite Race na rasporedu je od 19 sati gdje organizator očekuje na startu većinu najboljih hrvatskih dugoprugaša uz nekoliko vrhunskih trkača sposobnih prvi puta istrčati 10 kilometara ispod 29 minuta u Hrvatskoj. Naravno, uz gromoglasnu podršku i pomoć svih nazočnih na središnjem gradskom trgu. Po završetku utrka, druženje za sve uz pivo i rock koncert. Startni paket uvijek je bogat u Karlovcu, obrok je također osiguran po završetku utrke, prijave su otvorene do 25. svibnja dana na portalu Utrka.com, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj web stranici utrke.

Dan ranije, u četvrtak 7. lipnja 2018., program je za najmlađe – utrke za vrtićku djecu i učenike osnovnih škola s početkom u 18 sati.

Foto: Karlovački cener

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top