Magazin Trčanje
UtrkeNastavlja se Homo si teć: U subotu starta Molo longo Trk

Nastavlja se Homo si teć: U subotu starta Molo longo Trk

Utrkom po riječkom lukobranu Molo longo trk, koja se trči u subotu 14. travnja, nastavlja se 22. festival sporta i rekreacije Homo si teć. Popularna šetnica, koju brojni građani Rijeke i inače koriste za rekreaciju, postaje tako 6-kilometarska trasa na kojoj će se prijavljeni trkači natjecati za vrijedne nagrade Intersporta i originalne pehare, izrađene od strane profesora Akademije primjenjene umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do petka 13. travnja u ponoć putem službene stranice www.rijeka.run ili do 9 sati ujutro na licu mjesta. Start je u 10 sati, dok se proglašenje pobjednika očekuje u 12:30 ispred zgrade putničkog terminala.

Molo longo trk izvrsna je uvertira u završni tjedan festivala, u kojem nas očekuje predstavljanje brojnih sportskih klubova i udruga na Korzu te Gatu Karoline Riječke, edukativno natjecanje za osnovnoškolce Moja Rijeka te veliko finale s čak 7 utrka, zabavnim programom i prodajno-promotivnim sajmom sportske opreme.

Vrijedi podsjetiti i na humanitarnu akciju Trčim i pomažem: kupnjom Homo si teć majice na štandu na Korzu ili u jednoj od Intersport trgovina u Rijeci, Labinu, Puli, Rovinju, Crikvenici i Zagrebu donirate 5 kuna za Sportski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke. Dostupne su i silikonske narukvice uz minimalnu donaciju od 10 kuna, sav prikupljeni iznos namijenjen je također spomenutom savezu.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top