writing a qualitative research paper essay on ethics paper game online school assignment calendar
Magazin Trčanje
UtrkeČetvrto izdanje utrke maksimirski Minus zwei cener

Četvrto izdanje utrke maksimirski Minus zwei cener

Atletski klub Maksimir i ove će godine u suradnji s Domom zdravlja Zagreb – Centar i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar obilježiti ovogodišnji Svjetski dan zdravlja u Parku Maksimir kros utrkom na 8 km s ciljem promocije zdravog načina života i uživanja u prirodi. Uz glavnu kros utrku u duljini od 8 kilometara, bit će organizirana i kraća utrka građana na 2 kilometra te Dječja utrka.

‘S obzirom na to da imamo utrke za starije i za djecu možemo reći da je ovo jedinstvena utrka koju može trčati cijela obitelj. Nakon utrke svi mogu uživati u posjetu ZOO vrtu jer svaki natjecatelj dobiva bon za besplatan ulaz’, kazali su nam čelnici AK Maksmir.

Start utrke je u subotu 7. travnja u 11 sati na livadi kod Mogile, gdje će se održavati cjelokupni program. Najbolji natjecatelji u glavnoj utrci u ukupnom poretku bit će nagrađeni peharima, a troje najbržih u svakoj kategoriji medaljama. Posebne nagrade dodjeljuju suorganizatori natjecanja Dom zdravlja Zagreb – Centar i Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar. Naravno, za sve sudionike glavne utrke i utrke građana osiguran je bogati startni paket.

Redovne prijave traju do 30. ožujka i mogu se pronaći na web stranici Stotinka.hr.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top