Magazin Trčanje
VijestiGarmin predstavio HRM-Fit mjerač otkucaja srca za žene

Garmin predstavio HRM-Fit mjerač otkucaja srca za žene

Garmin je predstavio HRM-Fit, svoj najnoviji mjerač otkucaja srca kreiran za žene. S dizajnom na štipaljku, pričvršćuje se na sportske grudnjake srednje i visoke potpore za maksimalnu udobnost dok točno bilježi otkucaje srca i podatke o vježbanju u stvarnom vremenu. HRM-Fit je također dovoljno svestran da se može koristiti tijekom aktivnosti kao što su trčanje, vožnja bicikla u zatvorenom i na otvorenom, trening snage…

Napravljen da radi

HRM-Fit pomaže sportašicama da pomaknu svoje granice s popularnim alatima za vježbanje:

  • Povezanost: Prenesite točne podatke o otkucajima srca i performansama u stvarnom vremenu na kompatibilne Garmin pametne satove i biciklistička računala Edge, kompatibilnu opremu za fitness, aplikaciju Tacx Training i više.
  • Opcije treninga: Zabilježite točne podatke o otkucajima srca za razne aktivnosti, uključujući trčanje, vožnju bicikla u zatvorenom i na otvorenom, trening snage, HIIT, satove fitnessa i više. Osim toga, ako sportaš skine svoj kompatibilni pametni sat i ostavi ga izvan dometa, HRM-Fit će pohraniti podatke o vježbanju, a zatim ih poslati na sat kada se monitor vrati u domet sata.
  • Trčanje u zatvorenom: Pogledajte tempo i udaljenost na kompatibilnom Garmin pametnom satu kada trenirate na stazi u zatvorenom ili na traci za trčanje.
  • Praćenje aktivnosti: Ako sportašica ne nosi svoj pametni sat, HRM-Fit bilježi korake, potrošene kalorije, minute intenziteta i cjelodnevni broj otkucaja srca. Čak će ažurirati sve kompatibilne Garmin uređaje putem aplikacije Garmin Connect za pametne telefone.
  • Dinamika trčanja: Primajte podatke o dinamici trčanja, uključujući vremensku ravnotežu kontakta s tlom, ritam, duljinu koraka i više – kad je uparen s kompatibilnim Garmin pametnim satom – da biste poboljšali formu.

Uz trajanje baterije do jedne godine, HRM-Fit je sada dostupan i ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 159,99 €.

Dizajniran da pristaje

Krećite se slobodno i znojite se uz HRM-Fit. Besprijekorno se pričvršćuje na sportske grudnjake srednje i visoke potpore – uključujući adidas, Athleta, NOBULL, Under Armour i druge brendove sportskih grudnjaka – kako bi se smanjilo kretanje i povećala udobnost.

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top