Magazin Trčanje
UtrkeSlavonska trka kao zagrijavanje za trkačku 2024. godinu

Slavonska trka kao zagrijavanje za trkačku 2024. godinu

Bliži nam se sedmo izdanje Slavonske trke. Od vrućih ljetnih večeri utrka je prebačena u veljaču koja se pokazala kao sjajno vrijeme za provjeru forme koja se brusila kroz zimsku bazu i odličan uvod u nastavak aktivne 2024. godine.

Slavonska trka se odvija ulicama grada Slavonskog Broda kroz discipline 5 i 10 kilometara te polumaraton. Osim tih disciplina za zagrijavanje će poslužiti dječje utrke koje se odvijaju u Tvrđavi Brod.

Uz sve navedeno, natjecati se možete i kao ekipe na sve tri staze, uz uvjet da svaki tim ima tri ili više članova, a zbrajat će se tri najbolja, odnosno najbrža rezultata. Prilikom prijave je potrebno upisati tri ista imena ekipe ili kluba, a organizatori će automatski povezati imena u ekipu.

Slavnonska trka je na rasporedu 11. veljače, a prijave su otvorene na portalu utrka.com

Foto Mihael Vučinić

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top