Magazin Trčanje
UtrkeTreće izdanje utrke Ranger RUN niže samo pozitivne komentare!

Treće izdanje utrke Ranger RUN niže samo pozitivne komentare!

Utrka RangerRUN izrasla je u jednu od najpopularnijih i najatraktivnijih trail utrka u Hrvatskoj što su potvrdili i natjecatelji koji za utrku imaju samo riječi hvale. Pod sloganom Probudi Rangera u sebi organizirana je sada već tradicionalna utrka čiji je cilj promicanje zaštite prirode i buđenje svijesti o očuvanju prirodnih ljepota.

Za dobru atmosferu pobrinuo se bend Stela i kometi, a impresivna lista donatora osigurala je, prema riječima trkača, najbolje pobjedničke poklone ikada.

Ovogodišnja utrka RangerRUn imala je i ambasadore: reprezentativnog rukometaša Leona Šušnju te nagrađivanog plivača u nekoliko kategorija Gordana Kožulja – koji je i trčao na Rekreativnoj stazi.

RangerRUN organiziran je u dvije kategorije, muškoj i ženskoj te na četiri staze: KID’s, Junior, Rekreativna i SavaRUN. Pobjedniku SavaRUN-a na stazi od 9,4 km Renatu Dasoviću iz AK Maksimir bilo je potrebno svega 36,55 minuta do cilja, dok je u ženskoj kategoriji prva u cilju bila Ivanka Augustin iz AK Nova Gradiška s  46,00 minuta.

Na Rekreativnoj stazi od 6,4 km pobjedu su odnijeli  Miloš Klindo u muškoj kategoriji  i Ivana Zeljko u ženskoj kategoriji,  dok su pobjednici Junior staze od  1,9 km Fran Filipović i Katja Komljenović. U novoj kategoriji ovogodišnjeg RangerRUN KID’s na 200 metara prvi su ušli u cilj Viktor Mađar i Ksenija Moravec.

‘Iznimno smo zadovoljni kako je protekla utrka, a posebno nas vesele pozitivni komentari trkača. To nam daje motiv za daljnje planiranje i razvijanje sada već brenda RangerRUN’, istaknuo je ravnatelj Javne ustanove Park prirode Lonjsko polje Domagoj Šejatović.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top