Magazin Trčanje
UtrkeTrkački spektakl koji se ne propušta: drugo izdanje utrke Pelješkim mostom

Trkački spektakl koji se ne propušta: drugo izdanje utrke Pelješkim mostom

Želja brojnih trkača postaje stvarnost: 29. svibnja održat će se drugo izdanje utrke Pelješkim mostom! Nova je to prilika za sve koji žele doživjeti pravi trkački spektakl na jednom od najvećih mostova u Europi, ali još i važnije, simbolu hrvatske povezanosti za kojim se čeznulo doslovno stoljećima.

‘Premijerno izdanje ove utrke održano je u sklopu ceremonije otvaranja Pelješkog mosta prošle godine i tada smo pokazali da znamo odraditi takav organizacijski zahtjevan događaj. Iznimno smo sretni smo što su naši partneri iz Hrvatskih cesta prihvatili ideju da ova utrka postane tradicionalna i što ćemo njome obilježiti taj važan trenutak povezivanja krajnjeg juga s ostatkom zemlje, upravo uoči proslave Dana državnosti Republike Hrvatske’, izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Utrka duga 5,5 kilometara ovaj će put startati u 20:30. Cijena startnine iznosi 27 eura, a paket za trkače uključuje službenu majicu, finišersku medalju, startni broj, mjerenje vremena i okrepu.

Svi željni sudjelovanja mogu se prijaviti putem službene stranice Du Motiona, uz važnu napomenu kako je uvjet za prijavu minimalno 10 godina starosti. Sudjelovanje djece od 10 do 15 godina starosti moguće je isključivo uz prisutnost roditelja trkača, a za maloljetnike 15 do 18 godina potrebna je suglasnost roditelja. Broj sudionika ograničen je na 250 trkača.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top