Magazin Trčanje
VijestiPostanite odvažniji uz robusni Instinct 2X Solar pametni sat iz Garmina

Postanite odvažniji uz robusni Instinct 2X Solar pametni sat iz Garmina

Instinct 2X Solar, novi je dodatak popularnoj obitelji Instinct 2 robusnih i namjenski izrađenih pametnih satova. Instinct 2x Solar i Instinct 2x solar Tactical izdanje dizajnirani su za izdržavanje najekstremnijih uvjeta te posjeduju lako čitljiv zaslon u polimernom kućištu od 50 mm koje je dodatno osnaženo vlaknima. Izrađeni prema američkim vojnim standardima (MIL-STD-810), mogu izdržati temperaturne šokove, također su otporni na udarce i vodu do razine 10 ATM, a posjeduju i kemijski ojačanu te na ogrebotine otpornu Power Glass leću. Ona pomaže kako bi baterija duže trajala, proizvodeći tako 50% više energije od standardnog Instinct 2 solarnog sata. Solarno punjenje osigurava neograničeno trajanje baterije dok je uključen način rada pametnog sata, što korisnicima omogućuje da rade što vole bez zabrinutosti kako će svoj pametni sat trebati ponovno puniti.

Osvjetljuje noć

Instinct 2X Solar zamišljen je kao integrirana LED svjetiljka s promjenjivim intenzitetom. Bilo da, primjerice, postavljate šator ili trčite po mraku, crvena ili podesiva bijela svjetlost osvijetlit će okolinu za veću vidljivost i svijest o situaciji. Dok trčite ona će odgovarati vašem ritmu trčanja te će se izmjenjivati između bijele i crvene boje kako bi korisnici ostali vidljivi i kako bi samouvjereno nastavljali sa svakim svojim korakom.

Inovativni alati omogućavaju vam da ostanete zdravi i povezani

Instinct 2X Solar pruža set funkcija i podataka koje kupci mogu koristiti za postizanje ciljeva povezanih sa zdravljem, fitnessom i životnim stilom, kao i za bolju navigaciju prilikom avantura na otvorenom.

  • Prati mjerljive tjelesne podatke uz danonoćno nadziranje zdravlja i dobrobiti, što uključuje i mjerenje otkucaja srca na zapešću, napredno praćenje spavanja, disanja, pulsne oksimetrije i još mnogo više.
  • Sadrži ugrađene sportske aplikacije namijenjene trčanju, plivanju, vožnji biciklom te vježbama snage koje uz srodne funkcije omogućavaju mjerenje volumena kisika u tijelu prilikom treniranja.
  • Mjerenjem varijabilnosti otkucaja srca tijekom spavanja, pruža priliku za cjelovito razumijevanje zdravlja, treninga i oporavka na temelju tehnologije koju je razvio Garmin tim Firstbeat Analytics.
  • Pruža točniju procjenu položaja uz najnoviju višepojasnu GNSS podršku.
  • Olakšava navigaciju vanjskim prostorima s ugrađenim senzorima koji sadrže kompas od tri osi i barometarski visinomjer.
  • Pomaže kako bi uz TracBack routing pomno pratili stazu i lakše pronalazili smjer između početne i referentne točke tako da se uređaj osvrće na vašu trenutnu lokaciju.
  • Osigurava daljnju povezanost uz pametne notifikacije, Garmin Pay beskontaktno plaćanje i Connect IQ integracije aplikacije.

Dodatna aktivnost olakšava praćenje staze i prepreka

Instinct 2X Solar svojim će korisnicima premijerno ponuditi aktivnost naziva utrke s preprekama koja omogućuje napredno praćenje trčanja uz prisustvo raznih vrsta prepreka. Navedena će aktivnost sportašima olakšati ručno bilježenje nadolazećih prepreka, a nakon što su one označene za prvi krug – automatski će se nastaviti pratiti i za preostale. Također će evidentirati period koji su korisnici proveli trčeći na određenoj stazi, broj prepreka te vrijeme provedeno na svakoj. Uz to, bilježit će i brojne druge metrike među koje spadaju udaljenost, tempo, kadenca, duljina koraka, profil visine, broj otkucaja srca itd.

Namjenski izrađeni za osvajanje svih misija

Instinct 2X Solar – taktičko izdanje prepun je specifičnih funkcija za taktičke operacije koje uključuju Jumpmaster, projektirane putne točke, dvopoložajno GPS formatiranje, a sve je kompatibilno s noćnim vidom. Korisnici mogu aktivirati prikriveni način rada koji sprječava dijeljenje GPS pozicije i onemogućuje bežičnu komunikaciju. Kada je u prikrivenom načinu rada, GPS lokacija vidljiva je na brojčaniku sata, ali se ne dijeli niti se sprema u memoriju uređaja. To omogućuje provedbu aktivnosti u svim područjima bez da se pritom otkriva točna lokacija.Kako bi pomogla tijekom noćnih djelatnosti, višestruka LED svjetiljka naziva Instinct 2X Solar – tactical izdanje svijetli u bijeloj ili posebnoj nijansi zelene. Korisnicima će upravo zelena svjetlost biti korisna pri održavanju noćnog vida.Dostupan sada, Instinct 2X Solar ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 449,00 € dok Instinct 2X Solar – tactical izdanje ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 499,99 €.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top