Magazin Trčanje
UtrkeU subotu se trči utrka riječkim lukobranom – Molo Longo trk

U subotu se trči utrka riječkim lukobranom – Molo Longo trk

Ovogodišnje, 24. izdanje Festivala sporta i rekreacije Homo si teć – Rijeka Run nastavlja se ove subote 8. travnja utrkom po riječkom lukobranu Molo Longo trk. Popularna šetnica uz more pretvara se tako u 6-kilometarsku stazu koju će prijavljeni nastojati pretrčati u što kraćem roku, a najbolji među njima bit će nagrađeni vrijednim nagradama Sport Visiona i to u kategorijama apsolutnih pobjednika u muškoj i ženskoj kategoriji, te kategorijama M23; M40; M40+; Ž23; Ž40; Ž40+.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti online do petka 7. travnja u 20 sati putem službene stranice www.rijeka.run ili u subotu na licu mjesta do 9 sati. Start utrke je u 10 sati.

Osim što je izvrsna prilika za rekreaciju u samom centru grada uz more, Molo Longo trk uvertira je u završni vikend festivala 23. travnja, u kojem nas očekuje čak sedam utrka: 19. Riječki polumaraton, utrka štafeta 3×7 km, Desetka powered by Heineken 0.0., Erste Petica, mići trk za vrtićarce i njihove roditelje, Memorijal Milke Milinković za osobe s invaliditetom i slabovidne osobe te velika humanitarna utrka građana.

‘Podsjećamo da je u tijeku i prodaja festivalskih majica, čijom se prodajom skupljaju donacije za Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka. Majice se mogu kupiti na prodajnom štandu na Trgu 128. brigade HV-a i u trgovinama Sport Visiona’, kazali su nam organizatori.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top