Magazin Trčanje
UtrkePRIPREME (za Ljubljanski maraton) od subote u Hrvatskoj!

PRIPREME (za Ljubljanski maraton) od subote u Hrvatskoj!

Hrvatska je bogatija za još jednu trkačku manifestaciju. Većini dobro poznati tim Priprave Ljubljana maraton dolazi u Hrvatsku, donijeti i organizirati njihove izvanredne trkačke tulume.

Proširili smo zajednicu i krećemo s rock’n’roll zabavama pod imenom PRIPREME.

PRIPREME su bili s nama i u najtežim trenutcima na proljeće 2020. kada je uz pandemju i potpuni lockdown Zagreb pogodio i potres. Tada je slovenski tim Priprave redovito organizirao sjanje online treninge samo za nas i Zagrebačke trkače kao znak prijateljske podrške te su svima nama bili pravi prijatelji i inspiracija da izdržimo teška vremena. Došlo je vrijeme da online zamijenimo pravim druženjima i da se upoznamo u punome svjetlu.

Za prvu godinu krećemo s trkačkim pripremama za Zagreb maraton uz našeg zajedničkog partnera Garmin Hrvatska. Održati ćemo pet zajedničkih druženja, svaki mjesec krenuvši od 7. svibnja, jedno trkačko druženje mjesečno. U rujnu će biti zadnje zajedničko trčanje za ovu godinu, a za one koji žele više druženje nastavljamo na utrkama Zagrebačkog i Ljubljanskog maratona.

Sva trkača druženja će biti organizirani u subotu ujutro, od 8 sati na Jarunu. U paklenim mjesecima zbog vrućine ćemo privremeno pomaknuti lokaciju u šumoviti dio Zagreba.

U subotu, 7. svibnja, pozivamo sve na PRVO ZAJEDNIČKO TRČANJE. Događaj je besplatan za sve ljubitelje trčanja. Pripreme tim bit će uz vas, vjerujte nam, smješka i trčanja neće nedostajati.

Dobrodošli su svi trkači, sporiji, brži i oni s maratonskim pričama. Mi smo zajednica rekreativnog trčanja koja inspirira i povezuje. Želja nam je povezati sve ljubitelje trčanja, koji treniraju sami, u klubovima, školama… na jedno mjesto, te uz nova poznanstva i puno smijeha napraviti da trčanje postane više od rekreacije.

Za prvo zajedničko druženje spremili smo i besplatne sportske poklone za sve kako bi obilježili svima naše prve korake.

Prvo druženje ćemo početi laganim trkačim upoznavanjem na 6 i 12 kilometara. Prije samog trčanja vodit ćemo i zagrijavanje i razgibavanje. Trčat ćemo u grupama:

  • 6 km tempom od 6.30 – 7.00 min / km,
  • 12 km tempom od 6.30 – 7.00 min / km,
  • 12 km tempom od 5.45 – 6.00 min / km.

Zbog organizacije cijelog projekta, grupa, trenera i naravno poklona prijave za trening su obavezne. Preko linka PRIJAVA: https://fs9.formsite.com/oSW6PK/iufkovr5fh/index.html

I za kraj, naše drženje ne prestaje s trčanjem, već nastavljamo priče uz jutarnju kavicu u obližnjem kafiču kako bi se svi mogli bolje upoznati. Naravno kao i sve, kavica je također na račun kuće (PRIPREMA).

Pripremite se i rezervijate 7. svibnja 2022. startamo u 8 sati na Jarunu (parking kod triatlon klubova) i za sve daljnje treninge pratite nas na društvenim mrežama pod Pripreme https://www.facebook.com/MojePRIPREME.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top