Magazin Trčanje
VijestiULTRA GLIDE: Tenisice za trčanje za užitke na većim udaljenostima

ULTRA GLIDE: Tenisice za trčanje za užitke na većim udaljenostima

Ako redovito trčite deset ili više kilometara, znate što želite od tenisice za trčanje – natprosječnu udobnost i lakoću

Salomonov model ULTRA GLIDE nova je tenisica za trčanje visokih performansi koja donosi nove užitke na velikim udaljenostima. Pogodne su za nove trkače koji žele mekoću i udobnost, kao i za ultra sportaše koji žele održavati formu i tempo na visokoj razini.

Dizajneri ULTRA GLIDE tenisica dobili su zahtjevan zadatak koji su izvršili s odličnim uspjehom. Tenisice za trčanje kombiniraju lakoću nošenja, udobnost, pristajanje i prianjanje. Izuzetno malu težinu (260 grama) osigurava Surge pjena, koja je lagana i odzivna, a u kombinaciji s pjenama EVA i OBC pruža dugotrajnu amortizaciju. Kao i kod tenisica INDEX.01, oblik potplata potiče kretanje prema naprijed.

Maksimalnu udobnost – bez obzira trčite li u njima 20 minuta ili 20 sati – pružit će izuzetno prozračna mrežica, a dizajneri su također pažljivo odabrali materijal koji je mekan, lagan i ugodan. Tenisice su opremljena SensiFit tehnologijom koja u potpunosti drži stopalo na mjestu tijekom trčanja i nudi izvrsnu potporu čak i na neravnom terenu. ULTRA GLIDE su znatno mekše i udobnije od mnogih drugih modela Salomon tenisica za trčanje, ali usprkos tome, zahvaljujući potplatu Contagrip dovoljno su „sirove« za sve trkačke izazove koje ćete si postaviti. Sustav brzog vezanja Quicklace osigurat će da ste brzo spremni za akciju.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top