Magazin Trčanje
UtrkeUtrči u dvorac Trakošćan i osvoji svoj mač!

Utrči u dvorac Trakošćan i osvoji svoj mač!

Sedmo izdanje utrke za mač Grofa Draskovicha održat će se u nedjelju 4. srpnja u 10 sati. Trčat će se 1 i 2 kruga oko jezera 5 km kao utrka građana i glavna utrka na 10 km. Osigurane su vrijedne nagrade i ugodno druženje.

Ta po mnogočemu jedinstvena utrka zaista je poseban događaj i mnogi zadovoljni sudionici prijašnjih utrka s nestrpljenjem čekaju ovogodišnje izdanje. Sama utrka održava se na prekrasnoj lokaciji oko Trakošćanskog jezera, a posebnost utrke između ostalog je svakako i jedinstven ulazak u cilj koji se nalazi u dvorcu.

I ove godine ćemo se potruditi da uz još više vitezova, plemićke mladeži i krinolina pokušamo dočarati duh jednog vremena. Na samoj utrci očekuje se i dolazak Grofa Nikolausa Draskovicha koji će svojim prisustvom uveličati event. Zato ostaje još samo poziv, dođite 4. srpnja u Trakošćan po svoj mač i uživajte trčeći po prekrasnoj stazi oko jezera u veličanstvenom ambijentu jednog od naših najljepših dvoraca – Trakošćan‘, kazali su nam organizatori iz AK Varaždina te dodali:

Vrijedi napomenuti da organiziramo i dječje utrke večer prije glavnih utrka tako da možete organizirati obiteljski vikend sa svojim klincima i klincezama gdje će svi članovi trčati i uživati u ljepotama dvorca Trakošćan‘.

Prijave za utrku nalaze se na portalu Stotinka.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top