Magazin Trčanje
VijestiGarmin za klince: Život uz Malu sirenu, Avengerse i Iron Mana

Garmin za klince: Život uz Malu sirenu, Avengerse i Iron Mana

Novi dizajn uređaja za praćenje fitness aktivnosti za djecu s tematskim remenom i aplikacijom s popularnim likovima: Disney princeza, Mala sirena, Crna pantera i Iron Man. Dok postižu svoje svakodnevne ciljeve aktivnosti, djeca će otključavati fascinantna nova mjesta, pohađati edukativne kvizove i ispunjavati svoje spomenare sa sjećanjima na svoje nevjerojatne avanture. Istražit će piramide drevnog Egipta, naučiti kondicijske pokrete koji će im pomoći da se zagriju na Antarktiku, pa čak i naići na morske pse na Velikom koraljnom grebenu

Garmin predstavlja vívofit jr. 3 dječji uređaj za praćenje. Ikone i slike likova pojavljuju se na zaslonu u boji, a novi veći kvadratni oblik omogućava djeci da se osjećaju kao da imaju uređaj za odrasle, baš kao mama i tata. Garmin ponovno surađuje s Disneyem i Marvelom i donosi tematske remene i aplikacije s avanturama omiljenih Disney likova: Disney princeza, Mala sirena, Crna pantera i Iron Man. Također su dostupni novi Garmin dizajnerski i avanturistički programi.

Osobni asistent za roditelje

vívofit jr. 3 je vrijedan alat za roditelje s aplikacijom Garmin Jr. app gdje roditelji mogu s kompatibilnom aplikacijom:

 • Pogledati aktivnost svojeg djeteta, san, podatke o obavljenim kućanskim poslovima i više. Odličan način za procjenu je li potrebno smanjiti vrijeme provedeno na uređajima, prilagoditi vrijeme za počinak, balansirati obaveze i više.
 • Dodijeliti kućanske poslove i zakazati upozorenja koja će se prikazati kao ikone na zaslonu, omogućujući djeci koja ne mogu čitati da znaju što trebaju raditi. Ovi se poslovi mogu postaviti tako da se ponavljaju tjedno ili svakodnevno kako bi se djeci pomoglo da uče o rasporedu i odgovornosti.
 • Potaknite dobro ponašanje virtualnim novčićima koje djeca mogu iskoristiti za dogovorene nagrade.
 • Roditelji mogu omogućiti Kid Mode u aplikaciji Garmin Jr. kako bi djeci dozvolili ograničeni pristup nadgledanju i provjeri vlastitih poslova i pregledavanju njihove misije u avanturi s aplikacijom.

Disney princeza i mala sirena

Djeca mogu povesti svoje omiljene Disney princeze u svaku aktivnost s dva različita remena. Bijeli remen sadrži razne oznake princeze, uključujući Belleinu ružu, jabuku Snjeguljice, Rapunzelovo sunce i još mnogo toga. Za one koji sanjaju o avanturama pod morem, vívofit jr. 3 također dolazi u morski zelenom dizajnu Disney Male sirene. Djeca mogu birati između 12 različitih Disney Princess zaslona kako bi upotpunila svoj savršen izgled.

Svakodnevno mogu istraživati i igrati se kad postignu svoje svakodnevne 60-minutne ciljeve aktivnosti. U odgovarajućoj mobilnoj aplikaciji Magical Kingdoms: A Disney Princess Adventure djeca će s Ariel, Belle, Jasmine, Mulan i Rapunzel otkriti nove pustolovine i različita čarobna kraljevstva. Putem će se pojaviti zabavne činjenice, poučavajući djecu prednostima vježbanja i aktivnosti.

Marvel Crna pantera i Iron man

S dvije različite opcije, crnim dizajnom Crna pantera i crvenim dizajnom Iron Man, djeca će se oduševiti temom Marvel. Mogu birati između 22 različita Avengers zaslona na satu kako bi upotpunila svoj izgled.

S remenom Iron Man ili Crna pantera, djeca napreduju u Infinity Saga: A Marvel Studios Adventure dok postižu svoje svakodnevne ciljeve od 60 minuta. S roditeljem kao pomagačem, otvorit će se nove avanture i proživjeti najuzbudljivije trenutke sa svojim omiljenim Marvelovim junacima. Što više ispunjavaju svoje ciljeve aktivnosti, to će više priča vidjeti i igara igrati. Fitness kartice s treninzima njihovih pratitelja podučavaju djecu osnovnim vježbama.

Garmin uzorci plave zvijezde, maskirni i lila cvjetni

Djeca mogu birati između remena s plavim zvijezdama, maskirnim ili lila cvjetnim i raznim zaslonima sata. Napreduju u obrazovnoj avanturi s iskustvom korištenja mobilne aplikacije Garmin World Tour.

Dok postižu svoje svakodnevne 60-minutne ciljeve aktivnosti, djeca će s roditeljem kao pomoćnikom otključavati fascinantna nova mjesta, pohađati edukativne kvizove i ispunjavati svoje spomenare sa sjećanjima na svoje nevjerojatne avanture. Istražit će piramide drevnog Egipta, naučiti kondicijske pokrete koji će im pomoći da se zagriju na Antarktiku, pa čak i naići na morske pse na Velikom koraljnom grebenu. Fitness kartice s treninzima njihovih pratitelja podučavaju djecu osnovnim vježbama poput skakanja, psa prema dolje, penjača i još mnogo toga.

Disney princeza, Mala sirena, Crna pantera i Iron Man vívofit jr. 3 sada su dostupni na garmin.com s preporučenom maloprodajnom cijenom od 720,00 kn.

Više od uređaja za praćenje

 • Prati korake, spavanje i dnevne preporučene minute aktivnosti, oblikujući navike za cjeloživotno zdravlje i kondiciju.
 • Ispunjavanje dnevnih ciljeva otvara nove razine u interaktivnoj mobilnoj aplikaciji Garmin Jr. s avanturama koje odgovaraju dizajnu benda.
 • Zasloni sata koji se mogu preuzeti i widget u slučaju nužde koji prikazuje podatke o kontaktima
 • Vremensko praćenje aktivnosti omogućuje djeci da prate korake i procijenjenu udaljenost tijekom igranja, sportskih treninga i još mnogo toga, a svoje aktivnosti mogu vidjeti kasnije u aplikaciji Garmin Jr.
 • Potiče prijateljsko, obiteljsko natjecanje s izazovima Toe-to-Toe.
 • Dječji izdržljiv ugravirani remen dostupan je u dizajnu nadahnutom likovima i šarenim Garmin dizajnom.
 • Pogodno za plivanje s trajanjem baterije do jedne godine, punjenje nije potrebno.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top