Magazin Trčanje
UtrkeDino Bošnjak i Matea Parlov slavili na 2. Westgate Božićnoj utrci

Dino Bošnjak i Matea Parlov slavili na 2. Westgate Božićnoj utrci

Gotovo 600 natjecatelja nastupilo je po kišnom i olujnom vremenu na drugoj Westgate Božićnoj utrci održanoj proteklog vikenda ispred poznatog shopping centra na zapadnom ulazu u Zagreb. Premda su vremenski uvjeti bili daleko od idealnih za trčanje, velik broj trkača, a među njima više od stotinu djece koja su se natjecala na dječjim utrkama, otrčalo je stazu od 5 kilometara i nakon utrke nastavilo s druženjem na toplom i suhom, unutar shopping centra. Pobjednici glavne utrke bili su hrvatski reprezentativci Dino Bošnjak i Matea Parlov.

‘Zahvaljujemo se svim natjecateljima na sudjelovanju, stvarno je bilo teško trčati po takvom vremenu, organizacijski smo se potrudili što više Vam olakšati natjecanje po takvim uvjetima, još jednom hvala svima i vidimo se ponovno iduće godine’, kazali su nam organizatori, Ante Živković i Helena Gleđa.

Rezultati:

5 km (M) 5 km (Ž) 2,5 km (M) 2,5 km (Ž)
1. Dino Bošnjak (Hrv)

15:41

Matea Parlov Koštro (Hrv)

17.14

Lucijan Zalokar (Slo)

08:28

Magdalena Čujko (Hrv)

10:35

2. Silvije Tomac (Hrv)

15:53

Maja Pačarić (Hrv)

18:20

Antonio Kleković (Hrv)

08:29

Maja Prahin Hotko (Hrv)

11:02

3. Kristijan Sušilović (Hrv)

16:05

Lucia Kimani (BiH)

18:46

Petko Drakulić (Hrv)

09:49

Lana Koružnjak (Hrv)

11:50

Top 5 Hrvatica Top 5 Hrvata
1. Matea Parlov Koštro 17.14 Dino Bošnjak 15:41
2. Maja Pačarić 18:20 Silvije Tomac 15:53
3. Tea Faber 18:58 Kristijan Sušilović 16:05
4. Marija Vrajić 19:13 Danijel Peček 16:45
5. Ana Štefulj 19:44 Kristijan Rubinić 16:51

Ante Živković: Zahvaljujemo svima na pomoći u organizaciji i provedbi natjecanja, prije svega volonterima koji su odradili odličan posao po gotovo nemogućim uvjetima za rad, a zatim i partnerima utrke, a to su bili Westgate Shopping City, Saucony, Dukat Fit, Dukat Hrvatska, Volkswagen auto kuća Dojkić, Hotel Jarun, Jana, Grad Zaprešić, Zajednica športskih udruga grada Zaprešića, Sporticool, Natural Wealth, magazin Trčanje, Hana Tours, Televizija Zapad, XXL Pancake – Zaprešić, ZFM – Zarazno dobar radio, Hrvatski radio, Hrvatski atletski savez, Zbor atletskih sudaca grada Zagreba, Majatik, Turistička zajednica grada Zaprešića, utrka.com, Udruga Rubikon Zaprešić, Hitna pomoć Zaprešić, Vatrogascima, zaštitarskoj službi Westgatea, tehničkoj službi Westgatea i svima onima koji su nam na bilo koji način pomogli svojim doprinosom da ovaj sportski događaj uspije i ove godine.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top