Magazin Trčanje
VijestiGarminov prvi pametni sat s AMOLED ekranom

Garminov prvi pametni sat s AMOLED ekranom

Tvrtka Garmin International predstavlja Venu – novi GPS pametni sat s iznenađujućim AMOLED ekranom i cjelodnevnim praćenjem brojnih zdravstvenih funkcija. S trajanjem baterije od 6 dana kao pametni sat te brzim punjenjem, Venu korisnici neće propustiti niti jedan bitni podatak.

‘S velikim oduševljenjem predstavljamo Garminov prvi pametni sat s AMOLED ekranom’, rekao je Dan Bartel, Garminov potpredsjednik internacionalne prodaje. ‘Venu će udahnuti živost boja u prikaze sata i animirane vježbe. Kako bi zadovoljili Garminove standarde, sve ovo je moguće bez žrtvovanja dužine trajanja baterije’.

Zdravi stil života

U Venu su ugrađene brojne funkcije za cjelodnevno praćenje zdravog života uključujući napredno praćenje sna s Puls Ox funkcijom, novim načinom praćenja udisaja i izdisaja, alarm na abnormalni srčani ritam, praćenje menstrualnog ciklusa, očitanje stresa s podsjetnikom na relaksaciju, praćenje hidratacije tijela i još mnogo toga. Inovativan način praćenja vlastite energije – Body Battery, omogućava trenutnu provjeru preostale energije što pomaže kod planiranja treninga, odmora ili spavanja.

Animirani i prilagođeni treninzi

AMOLED ekran novog Venu sata animacijom prikazuje više od 40 vježbi iz područja treninga snage, kardio treninga, joge ili pilatesa. Ove animirane vježbe jednostavne su za praćenje, a prikazuju pravilno izvođenje i tehniku svakog pokreta na zapešću korisnika. U satu se nalaze mnoge predefinirane vježbe, a dodatni treninzi mogu se naknadno preuzeti s Garmin Connect web aplikacije ili stvoriti svoj vlastiti trening. Bilo da trenirate za utrku na 5 km ili dulje dionice, Venu je kompatibilan s Garmin Coach aplikacijom čiji se besplatni trening planovi prilagođavaju vašem trkačkom cilju, a virtualni trener daje dodatnu motivaciju.

Fitness funkcije

S ugrađenim GPS-om, Elevate monitorom praćenja srčanog ritma na zapešću i više od 20 ugrađenih in-door i outdoor sportskih aplikacija koje uključuju i Pilates, Yogu, trčanje, plivanje, golf itd., Venu sat prepun je funkcija za raznolik i aktivni stil života. Ako trebate predah, Venu nudi strukturiranu tehniku opuštanja za bolji fokus i relaksaciju.

Napredno praćenje sna i disanja te Puls Ox funkcija

Kad dođe vrijeme odmora, napredni sustav praćenja sna procjenjuje lagani, duboki i REM stupanj spavanja. Nova funkcija praćenja respiratornih funkcija mjeri broj udaha po minuti dok Puls Ox prati zasićenje krvi kisikom. Kombinacija ovih podataka daje uvid u kvalitetu sna. Nakon buđenja, korisnik može pregledati svoju statistiku spavanja u Garmin Connect web aplikaciji i vidjeti da li mu je san dovoljno kvalitetan kako bi se idući dan osjećao odmorno i svježe.

Izgled, cijena i dostupnost

Venu ima ekran promjera 1.2”, a dostupan je u sljedećim kombinacijama hardware-a: crno sa zlatnim, svjetlo bež s roza zlatom, granitno plava sa srebrnom i crna s tamno sivom. Baterija će u načinu pametnog sata raditi do 6 dana odnosno 6 sati s uključenim GPS-om i slušanjem muzike. MPC se kreće između 2.750,00 kn i 2.950,00 kn ovisno o modelu sata.

Pametne funkcije za moderni tempo življenja

Venu je cijeli dan konektiran omogućujući cijeli niz pametnih funkcija koje uključuju sljedeće:

Obavijesti: Primajte pametne obavijesti za dolazne pozive, SMS poruke, poruke društvenih mreža, podsjetnik na obaveze iz kalendara i još mnogo toga. Korisnici s Android operativnim sustavom mogu odgovarati na tekstualne poruke direktno sa sata.

Muzika: Pohranite pjesme ili playliste direktno u sat uključujući i one s muzičkih servisa kao Deezer, Spotify i Amazon Music

Garmin Pay: Funkcija beskontaktnog plaćanja – korisnici mogu ostaviti gotovinu i kartice kod kuće. Garmin Pay može se koristiti na svim bitnijim naplatnim sustavima u svijetu uključujući i Hrvatsku gdje radi pomoću MasterCard i Revolute sustava. Za plaćanje nije potrebna kartica, niti telefon ili novčanik

Personalizacija je zabavna uz tisuće besplatnih izgleda ekrana, aplikacija i widgeta iz Garmin Connect IQ store aplikacije. Korisnici mogu čak postaviti i svoje vlastite fotografije kao pozadinu zaslona.

Kompatibilnost: Koristite Venu sa skoro svim pametnim telefonima (kompatibilno s Android i Apple uređajima)

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top