Magazin Trčanje
UtrkePola godine prije starta gotovo rasprodan Dubrovački polumaraton!

Pola godine prije starta gotovo rasprodan Dubrovački polumaraton!

Trkači iz cijelog svijeta na svojim su kalendarima već zaokružili datume nadolazećeg izdanja trkačkog događaja Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik. Šesto izdanje održat će se 25. i 26. travnja 2020., ali sudeći prema interesu koji je trkačka zajednica još jednom iskazala za Du Motion, utrke će biti rasprodane puno prije navedenih datuma. Za Dubrovački polumaraton ostalo je još samo 300 mjesta!

‘Zbog velikog zanimanja dosadašnjih sudionika utrke, ali i brojnih upita trkača koji su Du Motion pratili putem medija i društvenih mreža, otvorili smo prijave već početkom lipnja i dosegli rekordan broj prijavljenih. To nas naravno veseli, ali i obvezuje da ustrajemo u podizanju kvalitete i da svakom trkaču koji dođe Dubrovnik osiguramo iskustvo za pamćenje’, izjavio je direktor Du Motiona, Alen Bošković.

Du Motion nije slučajno nazvan i Dubrovačkim danima trkača. Događaj je to posvećeno trkaču i u kojem glavnu ulogu ima upravo trkač.

U Dubrovniku ih je dosad trčalo više od 10 tisuća iz 59 zemalja svijeta i iz svih dobnih skupina, od kojih se brojni iznova vraćaju u Dubrovnik i zbog kojih Du Motion ponosno nosi titulu najinternacionalnije utrke u Hrvatskoj. Na raspolaganju su im ukupno 4 utrke: Dubrovački polumaraton, Utrku zidinama, humanitarna utrka građana 5k te Dječja utrka za koje se možete prijaviti putem službene web stranice.

Bogati trkački paketi uključuju brojne pogodnosti, poput atraktivne finišerske medalje, besplatnog javnog prijevoza, ulaza na gradske zidine i muzeje te izlet na Lokrum.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top