Magazin Trčanje
VijestiNovi multisport sat SUUNTO 5 – Spreman da vas upotpuni

Novi multisport sat SUUNTO 5 – Spreman da vas upotpuni

Suunto predstavlja potpuno novi sat Suunto 5. Radi se o GPS satu namijenjenom svim entuzijastičnim sportašima i avanturistima koji od sata očekuju najviše, ali i najjednostavnije! Novi sat Suunto 5 ima pametnu bateriju i poveziv je s novom aplikacijom Suunto.

Pametna baterija s pametnim upozorenjima

Kompaktan, elegantan i udoban novi sat Suunto 5 ima pametnu bateriju za dugi vijek trajanja, i ona zajedno s GPS-om, čini savršenog pratitelja. Opremljena pomagačima koji su vam najvažniji kad ste na putu, sat Suunto 5 ima integrirano mjerenje srčanog pulsa na zapešću. Automatski broji vaše korake u danu i potrošene kalorije, jednostavno prikazuje sažetke aktivnosti koji vam omogućavaju cjelokupan pregled da biste mogli uravnotežiti aktivnosti i odmor. Možete je nositi i tijekom spavanja da biste pratili kvalitetu sna. U sažetku noći vidjet ćete koliko dugo i koliko dobro ste spavali. Uz to, sat mjeri i vaš stres i oporavak kroz dan i pomaže vam da zdravije živite.

Sat Suunto 5 koristi pametne podsjetnike, kako bi vam pomogao da skupite dovoljno energije za vašu sljedeću avanturu. Podsjetnici se oblikuju obzirom na vašu povijest aktivnosti, kao garancija da nikad nećete ostati bez baterije, a posebno onda kad je najviše trebate. Kad sat prepozna da se baterija približava kritičnim vrijednostima za vrijeme treninga, automatski vas upozorava da izaberete drugi, prikladniji način rada baterije.

Suunto 5 – osobni trener na satu

Suunto 5 prati vaš fizički napredak i prilagođava smjernice programa vaših treninga s obzirom na želje, napredak i ciljeve. Kao i osobni trener, tako vam i sat govori kad je vrijeme za potreban odmor. Ako vam nedostaje motivacija za trening, podsjetit će vas i motivirati da vježbate. Suunto 5 je više od sata na vašoj ruci. On je pouzdan partner vaših treninga kojeg nećete željeti skinuti.

Djelite svoju strast – uz aplikaciju Suunto

Povežite sat Suunto 5 s aplikacijom Suunto. Tako ćete na sat dobivati obavijesti s vašeg pametnog telefona (pozivi, obavijesti i poruke), vidjeti vrijeme izlaska i zalaska sunca, bilješke vaših aktivnosti, pratiti dugoročne ciljeve, dnevne aktivnosti i broj koraka, kao i dužinu i kvalitetu vašeg sna. Bez većih napora vaša postignuća možete dijeliti s ostalima u Suunto zajednici.

Aplikacija Suunto dostupna je na  u App Store i Google Play.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top