Magazin Trčanje
UtrkeUskoro starta najbajkovitija utrka u Hrvatskoj

Uskoro starta najbajkovitija utrka u Hrvatskoj

I ove godine se održava 5. Ogulin Trail, najbajkovitija utrka Hrvatske trkačke scene i 7. kolo Trail lige centralne Hrvatske. Riječ je o jedinoj utrci u Hrvatskoj inspiriranoj likovima iz bajki, i to ni više ni manje već bajki Ivane Brlić Mažuranić – Priče iz davnine.

Utrka se održava u subotu, 15. rujna, a prijave se primaju do 4. rujna isključivo preko web portala Stotinka.hr. Tri su utrke u kojim se može sudjelovati , Kosjenka (13 km) i Regoč (33 km). Za male sudionike prvi put je organizirana utrka Tintilinić (1,5 km) koja je namijenjena djeci od 0 do 14 godina.

Kao i svake godine, za najbolje u utrkama su pripremljene i bogate nagrade, a dolaskom na samo događanje ćete saznati i koje. Utrka se održava u šumskim predjelima grada Ogulina te je tako i idealna prilika za provesti dan u prirodi, na svježem zraku i upoznati ljepote ogulinskog krajolika.

Trčite stazama kojima kroče divovi, vještice i vile i dopustite da vam očaravajuća priroda ogulinskog kraja oduzme dah.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top