Magazin Trčanje
UtrkeBjelovar FunRun – Utrka dobre zabave

Bjelovar FunRun – Utrka dobre zabave

Nakon dugo godina Bjelovar je opet dobio svoju utrku. Glavni cilj organizatora (GO2 Bjelovar) je da se svim natjecateljima i gledateljima pruži nezaboravna zabava u Run dijelu programa, ali još i više u Fun dijelu programa. Cijeli događaj bit će mix sporta, glazbe i zabave. Utrka je na rasporedu 22. rujna.

Trčat će se na 5 i 10 kilometara po kružnoj stazi (1 krug 2,5 km) koja prolazi samim centrom Bjelovara. Staza je bez uzbrdica i nizbrdica, sa svega 5 zavoja, te se organizatori nadaju da će radi toga svi natjecatelji moći ostvariti odlične rezultate.

Start utrke bit će na Korzu ispred katedrale, a cilj utrke ispred bjelovarskog glazbenog paviljona u samom središtu jednog od najljepših gradskih parkova u Hrvatskoj. Sam park će zapravo biti velika pozornica na otvorenome koja će nuditi pregršt sadržaja.

Staza će biti pokrivena s 4 Fun zone koje su namijenjene gledateljima. Svaka Fun zona nudit će drugu vrstu glazbe, tako da će navijači u Fun zonama bodriti trkače uz udaraljkašku sekciju, puhačku sekciju, rock band i DJ-a uz hrpu navijačkih rekvizita i popratnih sadržaja namijenjenih za podizanje atmosfere.

U sklopu događaja bjelovarski Gradski muzej osmislio je izložbu Da umrem ne bih stao – arheološke i povijesne činjenice o trčanju koja će se baviti trčanjem od čovjekova postanka pa sve do danas. Izložba se otvara dan prije utrke i ona je jedan mali dio bogatog poklon paketa svim sudionicima.

U cijelu priču oko utrke uključeni su i lokalni OPG-ovi. Svi sudionici moći će napuniti baterije za utrku domaćim eko proizvodima i naravno ponijeti nešto i za doma, a za one koji se odluče provesti cijeli vikend u Bjelovarsko-bilogorskom kraju OPG-ovi će nuditi sudionicima utrke subvencionirane cijene smještaja.

Za dobru klopu bit će zadužen Caffe i bistro Franz svojom vrhunskom hranom već dobro poznat bjelovarskoj publici, a za samu utrku njihovi vrhunski culinary team složit će 2 trkačka menija koja ni najveće gastromane neće ostaviti ravnodušne.

Kako bi cijela priča imala domaći štih, za dobru zabavu u Fun dijelu programa pobrinut će se Zeppelin Craft Brewery, prvo bjelovarsko craft pivo koje je svojim okusom i vizualom već osvojilo hrvatsku pivsku scenu. Osim vrhunskog craft piva atmosferu će podgrijati i hrvatski craft gin, a sve to će popratiti obilje glazbe u nezaboravnom ambijentu. Otvorenu pozornicu će predstavljati bjelovarski glazbeni paviljon koji će biti okružen plesnim podijem i ‘gardenom’ gdje će ekipa moći sjediti, stajati, ležati, čagati i chilati.

Prijave su otvorene na webu Stotinke, a cijena startnog paketa iznosi 100 kuna. Ekipa organizatora prvog Bjelovar FunRun svako malo izbacuje nove detalje vezane uz utrku na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Nikola Kovaček, Ivan Nikolić, Zoran Pajić

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top