Magazin Trčanje
VijestiGarmin vívofit 4 – Gadget koji potiče na aktivnost

Garmin vívofit 4 – Gadget koji potiče na aktivnost

Najtanji do sad, novi vívofit 4 je cjelodnevni mjerač aktivnosti s nevjerojatnom autonomijom baterije preko jedne godine – bez potrebe za punjenjem – i uvijek uključenim zaslonom u boji čitljivim na suncu. vívofit 4 je dizajniran za neprekidno nošenje, posebno zbog uglađene i udobne narukvice, a može se koristiti i tijekom tuširanja i plivanja. Osim što je jednostavan za postavljanje i uporabu, može se i povezati s pametnim telefonom za pametne funkcije.

‘Mjerač aktivnosti je onoliko učinkovit koliko ga često nosite, a upravo to je najbolja karakteristika uređaja vívofit 4 – možete ga nositi i zaboraviti na njega’, rekao je Andrew Silver, EMEA voditelj grupe proizvoda za fitness. ‘To je savršen uređaj za korisnike koji žele pouzdan uređaj o kojem nije potrebno brinuti, pa čak ni skidati ga zbog punjenja’.

Čim ga stavite na ruku, vívofit 4 počinje pratiti korake i potiče vas na aktivnost putem trake podsjetnika na kretanje u boji koja se ispunjava što ste duže neaktivni. Uz to dodjeljuje dnevne ciljeve koraka na temelju trenutnih razina aktivnosti koje se automatski prilagođavaju vama, postupno vas gurajući prema zdravijem i aktivnijem načinu života.

Ukoliko tražite više od praćenja osnovnih aktivnosti, vívofit 4 se može upariti s pametnim telefonom, dodajući još više funkcija i mogućnosti, kao što su praćenje sna, intenzivne minute i još mnogo toga. Nekad zaboravite pokrenuti ili zaustaviti vremenski određenu aktivnost? Zahvaljujući funkciji Move IQ, vívofit 4 može prepoznati promjene u pokretu korisnika i automatski otkriti i razvrstati aktivnosti poput hodanja, trčanja, vožnje biciklom, plivanja i upotrebe eliptične sprave. Možete koristiti vívofit 4 kao svoj svakodnevni sat, zajedno s odbrojavanjem vremena, štopericom i višestrukim alarmima. Widget vremenske prognoze pruža brz, ilustrirani prikaz dnevnog vremena. vívofit 4 uključuje čak i funkciju Find My Phone za one koji trebaju dodatnu pomoć u pronalasku svog pametnog telefona.

Kroz aplikaciju Garmin Connect možete prilagoditi vívofit 4 s različitim izgledima zaslona sata, temama u boji i prilagođenim tekstom, poput kontakta za hitne slučajeve ili motivacijskih fraza. Izmjenjive narukvice (prodaju se zasebno) olakšavaju izmjenu boja i stilova u skladu s trenutnim raspoloženjem ili odjevnom kombinacijom.

U novom redizajniranom Garmin Connectu lakše je nego ikad dobiti uvid u važne statistike poput broja koraka i kvalitete sna. Možete filtrirati i prilagoditi svoje podatke tako da vidite samo ono što je najbitnije. Možete se povezati s prijateljima i obitelji kako biste motivirali jedni druge, pridružili im se u izazovima, sudjelovali u prijateljskim natjecanjima i još mnogo toga. A kad smo kod natjecanja, ukoliko vam djeca posjeduju vívofit jr. 2 uređaje, možete se međusobno natjecati putem vremenski ograničenog natjecanja u koracima Toe-to-Toe kako biste utvrdili tko će raspremiti stol nakon večere. vívofit 4 će se povremeno sinkronizirati s aplikacijom Garmin Connect tijekom dana.

vívofit 4 je dostupan u bijeloj (S/M), crnoj prošaranoj (S/M) i crnoj boji (S/M i L) s preporučenom maloprodajnom cijenom od 650 kn. Izmjenjive dodatne narukvice dostupne su u kombiniranom paketu prošarani merlot i prošarani navy (S/M) za 240 kn. Dodatne narukvice u crnoj prošaranoj (S/M), bijeloj (S/M) i crnoj boji (S/M i L) dostupni su za pojedinačnu kupnju s preporučenom maloprodajnom cijenom od 175 kn.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top