Magazin Trčanje
UtrkePosljednja prilika za Berlinski maraton 2018!

Posljednja prilika za Berlinski maraton 2018!

Berlinski maraton jedno je od najmasovnijih trkačkih događanja u svijetu na kojem je 2017. nastupilo više od 43,800 trkača. Naglasimo da ta brojka obuhvaća natjecatelje samo na maratonskoj dužini, dok je cjelokupni događaj uz natjecatelje na popratnim utrkama okupio nevjerojatnih 61,000 natjecatelja! Pa tko ne bi želio biti dio ove maratonske priče?!

Run Zagreb tim kao prodajni partner Berlinskog maratona omogućuje vam da preko njihove turističke agencije ostvarite svoj trkački san.

Razmišljate li o ovoj utrci, javite se hitno jer je zadnji rok za prijavu i uplatu 24. siječnja, a minimalan broj za potvrdu grupne prijave na utrku je 20 osoba. Startninu nije moguće kupiti zasebno te stoga imate nekoliko opcija smještaja koje su pronašli za vas, a moguće je startninu kombinirati i s prijevozom.

Detalje o ponudi pogledajte na linku: http://bit.ly/BerlinMaraton

Za sva pitanja i prijave kontaktirajte: Tamaru Markotić na email [email protected] ili na mobitel 099/2002225

Za one koji možda ne znaju. Berlin Marathon dio je Abbott World Marathon Majors, a koji obuhvaća seriju od 6 velikih svjetskih maratona – Tokijo, Boston, London, Berlin, Chicago i New York City. Ovogodišnji Berlinski maraton održat će se 16. rujna i bit će 45. po redu.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top