Magazin Trčanje
VijestiPrvi Garmin hibridni pametni sat s dodirnim zaslonom

Prvi Garmin hibridni pametni sat s dodirnim zaslonom

Još jedan Garmin novitet među uređajima nosive tehnologije, vívomove HR je hibridni pametni sat s funkcijama praćenja aktivnosti, Elevate tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću, pametnim obavijestima i zaslonom osjetljivim na dodir. Kazaljke pokazuju vrijeme i dinamično se pomiču u stranu za olakšano pregledavanje poruka, pulsa i još mnogo toga. Pametni zaslon je majstor suptilnosti, pojavljuje se samo kada korisnik okrene zapešće. Sve modno osviještene razveselit će najnovije odlične Garmin funkcije povezivosti, praćenje fitnessa i wellnessa u elegantnom, klasičnom dizajnu.

Svojim jednostavnim, ali sofisticiranim dizajnom, vívomove HR možete nositi kao modni dodatak uz traperice ali i sve ostalo, a dostupan je u dva modela: elegantan vívomove HR Sport i luksuzniji vívomove HR Premium s kožnim remenom i potpuno čeličnim kućištem. Uz razne kožne i silikonske remene te izbor modernih boja kućišta od crnog, ružičasto zlatnog, nehrđajućeg čelika i zlatne nijanse, vívomove HR se lako prilagođava raznim stilovima. Sa satom možete plivati i tuširati se, uz autonomiju baterije do 5 dana u pametnom načinu rada i do 2 tjedna u načinu rada kao sat.

Ostanite povezani tijekom dana uz vibracijska upozorenja za poruke e-mail i tekstne, pozive, podsjetnike iz kalendara, obavijesti iz aplikacija, novonastale promjene na društvenim mrežama i drugo s kompatibilnog pametnog telefona. Tu je i mogućnost upravljanja slušanja glazbe na pametnom telefonu putem vívomove HR uređaja i slanje upozorenja za pronalaženje zametnutog pametnog telefona.

vívomove HR sadrži korisne alate za praćenje promjena u razini kondicije, uključujući VO2 max i kondicijsku dobe. Povećana aktivnost, poput uspinjanja stubama umjesto dizalom, poboljšat će ove brojke tijekom vremena. Težak dan u uredu? Funkcija cjelodnevnog praćenja stresa ne prikazuje samo trenutne razine stresa mjerenjem varijabilnosti brzine otkucaja srca (HRV), već nudi i brojač četverostrukog udaha za opuštanje i trenutno ublažavanja stresa. Mogućnost uvida u duži vremenski period razine stresa na Garmin Connect-u pruža vam priliku za prepoznavanje obrazaca stresa i promjenu načina života kako biste se bolje nosili sa stresnim situacijama ili ih izbjegli.

vívomove HR se tijekom dana automatski sinkronizira s Garmin Connect mobilnom aplikacijom kako bi spremio podatke za kasniji lakši pristup. U besplatnoj online zajednici Garmin Connect možete vidjeti podatke o vježbanju, aktivnostima treninga snage, razine stresa i obrasce spavanja prikazanih na detaljnim grafikonima izravno s kompatibilnog pametnog telefona ili računala.

Savršen za sve koji uživaju u raznim aktivnostima, vívomove HR dolazi s profilima za hodanje, trčanje, kardio i trening snage. Zahvaljujući Garmin Move IQ funkciji možete podesiti automatsko pokretanje i zaustavljanje mjerenja hodanja ili trčanja. vívomove HR također prati broj koraka, intenzivne minute, spavanje, prijeđene stube i drugo te vas podsjeća na kretanje ako se predugo ne krećete.

vívomove HR dolazi s preporučenom maloprodajnom cijenom od 1.690,00 kn za Sport model i 2.490,00 kn za Premium model, a dostupan će biti u 4. kvartalu 2017. godine. Za više informacija posjetite Garmin.com/vivo.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top