Magazin Trčanje
VijestiDnevna doza vitamina/minerala uvijek pri ruci!

Dnevna doza vitamina/minerala uvijek pri ruci!

NATUREL VITAMIN/MINERAL DIREKT 30 G (10 X 3 G)

Naturel direkt su granule s vitaminima i mineralima koje se konzumiraju direktno u usta bez dodatka vode, što osigurava njihovo preciznije doziranje I brže djelovanje. U ponudi su Magnezij + Vitamin B6 s okusom crnog grožđa, Multivitamin s okusom naranče, I Vitamin C 500 mg s okusom naranče/limete. Kutija od 30 g sadrži 10 vrećica.

Vrećica od 3 g,  koja stane u svaki džep, omogućava da dnevna doza vitamina i minerala bude uvijek pri ruci.

NATUREL ISOTONIC ŠUMEĆE TABLETE 140 G (14 X 10 G)

Izotonični sportski napitak s elektrolitima i vitaminima u obliku šumećih tableta

Naturel Isotonic je dodatak prehrani s povećanim sadržajem ugljikohidrata i elektrolita posebno formuliran za  pružanje optimalne hidratacije i apsorpciju hranjivih tvari za veću izdržljivost organizma pri povećanim naporima i kada tijelo gubi puno tekućine, bilo da se radi o sportskim aktivnostima, za vrijeme ljeta kada se tijelo više znoji ili nekog drugog oblika dehidratacije.

Naturel Isotonic formula pruža uravnoteženu kombinaciju ugljikohidrata i mikrohranjivih tvari, uključujući vitamine: C, B1, E, i minerale: kalij, natrij, magnezij i kalcij.

Za dobivanje dnevne doze ukusnog i osvježavajućeg izotoničnog napitka okusa naranče ili limun/limete, koji pruža optimalnu hidrataciju, potrebno je rastopiti 2 tablete (2 x 10g)  u 500 ml vode. Brzotopljive u vodi, tablete su prilagođene za najčešće korištene biciklističke boce od 0,5 L.

Pakiranje od 140 g sadrži 14 tableta od 10 g što je dostatno za dobivanje  3,5 litre napitka ili 7 boca od 0,5 l.

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top