Magazin Trčanje
UtrkeJoš samo 10 dana do Šibenskih deset & Draženove četvorke

Još samo 10 dana do Šibenskih deset & Draženove četvorke

Nakon prošlogodišnje premijere, Šibenska desetka i Draženova četvorka za 10-tak dana imat će svojevrsnu reprizu. Druga utrka na 10 i 4 kilometra, po prelijepom Krešimirovom gradu, za rekreativce i štovatelje jednog od najvećih hrvatskih sportaša, Dražena Petrovića, i ove godine startat će sa Šibenske rive, a trčat će se nekim od najljepših šibenskih ulica, uz more, parkove i šetnice.

Prošle godine utrka je okupila respektabilan broj domaćih i stranih rekreativaca, pa je za očekivati i da će u svom drugom izdanju biti gotovo dostignut limit od 500 trkača na duljoj stazi.

Kad je u pitanju kraća staza, ta trka je posvećena legendarnom Draženu i njegovoj četvorki koju je nosio na dresu hrvatske košarkaške reprezentacije. Put će trkače voditi i do Baldekina na kojem je Dražen započeo svoju veliku karijeru i na kojem se nalazi kip košarkaškog Mozarta.

Prijave za obje utrke zatvaraju se 15. listopada, a cijena startnine iznosi 100 kuna za stazu od 10 kilometara i 50 kuna za Draženovu četvorku. Prijaviti se možete preko portala Utrka.com.

Neven Miladin
Foto Šibenik Run

PREPORUKA  Trčite u Šibeniku u čast velikog košarkaškog Mozarta

leave a reply

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

eu.media.marketing@gmail.com

Impresum

Nakladnik:
Europa Media Marketing
Glavni urednik:
Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top