Magazin Trčanje
VijestiGarmin vívoactive 3: Pametan, otporan i elegantan GPS pametni sat

Garmin vívoactive 3: Pametan, otporan i elegantan GPS pametni sat

Garmin vívoactive 3 je GPS pametni sat s Elevate tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću i više od 15 učitanih GPS aplikacija za sportove na otvorenom i u zatvorenom, kako biste odgovorili na svaki aktivni životni stil. Više raznih interesa? Nema problema. Kardio vježbe u utorak i joga u srijedu? Ovaj pametni sat to može pratiti. vívoactive 3 je prvi nosivi uređaj koji podržava Garmin Pay tako da od sada uz kompatibilne banke možete kod kuće ostaviti ne samo telefon, nego i novčanik, a piće nakon vježbanja platiti kao i odlazak u kupovinu izravno na svom zapešću. S tisućama izgleda zaslona sata, widgeta, podatkovnih polja i aplikacija dostupnih besplatno na Garmin Connect IQ trgovini možete prilagoditi vaš vívoactive 3, što ga čini savršenim alatom za trening i plaćanje.

Pametan, otporan i elegantan, vívoactive 3 sadrži polirane detalje od nehrđajućeg čelika i uvijek uključen Garmin Chroma zaslon visoke razlučivosti za izvrsnu čitljivost u svim uvjetima osvjetljenja. vívoactive 3 ima sučelje Side Swipe koje omogućuje brzo kretanje i brzu navigaciju kroz izbornike, widgete i podatke. Osim toga, možete odabrati ruku nošenja bez obzira volite li više koristiti palac ili kažiprst za pomicanje kroz izbornike. vívoactive 3 možete koristiti tijekom kupanja i tuširanja, a autonomija baterije je do 8 dana u načinu rada kao pametni sat i 13 sati u GPS načinu rada.

Uz Elevate tehnologiju mjerenja pulsa na zapešću, dostupne su vam funkcije praćenja kondicije, uključujući VO2 max i kondicijsku dob, koje pružaju vrijedne podatke za praćenje promjena u razinama kondicije. Cjelodnevno praćenje stresa također je dostupno na vívoactive 3 uređaju praćenjem podataka HRV-a (varijabilnosti brzine otkucaja srca). Uvid u trenutačnu razinu stresa na zapešću i duljeg razdoblja stresa na Garmin Connect-u vam omogućuje prepoznavanje obrazaca stresa i razmatranje promjene načina životnog stila kako biste izbjegli ili se bolje nosili sa stresnim situacijama. Brojač četverostrukog udaha za opuštanje pomaže održati ravnotežu stresa i odmora.

Garmin Pay, omogućen od strane FitPay, podržava Visa i MasterCard debitne i kreditne kartice važnijih banaka čiji broj se svakim danom povećava i očekujemo ga vrlo brzo i kod nas. Dodavanjem tih kartica u svoj Garmin Pay wallet isto dobivate bodove i pogodnosti, samo što ih nosite na zapešću.

Zahvaljujući Garmin Connect IQ trgovini, učinite svoj uređaj pametnijim ili osobnijim. Pratite kada će Uber stići po vas, uključite svjetla kod kuće uz aplikaciju SmartThings, pa čak i upotrijebite AccuWeather MinuteCast aplikaciju kako biste saznali kada će početi kišiti.

Garmin vívoactive 3 je osmišljen za aktivni način života. S više od 15 ugrađenih sportskih aplikacija uključujući nove profile za snowboarding, kardio, jogu, eliptični trening i steper, vívoactive 3 vodi vas od teretane do padina. Uz novu funkciju treninga snage, možete se usredotočiti na držanje i pustiti vívoactive 3 da broji ponavljanja. Funkcija trening snage prati broj ponavljanja, setove pa čak i vrijeme odmora tijekom vježbanja vlastitom težinom i utezima. Dosadile su vam iste stare rutinske vježbe? S vívoactive 3 možete kombinirati treninge izrađujući prilagođeno trčanje, vožnju biciklom, kardio i vježbe snage na usluzi Garmin Connect i preuzeti ih izravno na vaš uređaj.

Ostanite povezani u pokretu uz pametne obavijesti s vibracijskim upozorenjima koja se prikazuju izravno na zapešću. Uparujući vívoactive 3 s kompatibilnim pametnim telefonom, možete primati i čak odgovoriti na tekstne poruke i vidjeti svježe obavijesti s društvenih mreža, upozorenja iz aplikacija, pozive, e-poštu i još mnogo toga. vívoactive 3 možete koristiti i za kontrolu glazbe na pametnom telefonu, slanje upozorenja za pronalaženje zametnutog pametnog telefona i kontrolu Garmin VIRB kamere (prodaje se zasebno). vívoactive 3 sadrži LiveTrack funkciju koja vašim voljenima pruža informaciju o vašoj aktivnosti na otvorenom i lokaciju u stvarnom vremenu. Informaciju primaju putem pozivnice e-poštom, Facebookom ili Twitterom s vezom na web stranicu koja uključuje poziciju spojenog vívoactive 3 uređaja.

Tijekom dana vívoactive 3 se automatski sinkronizira s Garmin Connect Mobile aplikacijom spremajući statistiku za lakši kasniji pregled. U besplatnoj online zajednici Garmin Connect možete pogledati vaše vježbe, aktivnosti vježbanja snage, razinu stresa i obrasce spavanja prikazane na detaljnim grafikonima. Pogledajte vježbe na otvorenom na detaljnim kartama, natječite se u tjednim izazovima i povežite se s drugim fitnes entuzijastima, izravno s kompatibilnog pametnog telefona ili računala.

Garmin vívoactive 3 dolazi u tri 3 boje – srebrni s crnim remenom i srebrni s bijelim remenom (preporučena maloprodajna cijena iznosi 2.590,00 kn) te sivi s crnim remenom (preporučena maloprodajna cijena iznosi 2.850,00 kn) a bit će dostupni od listopada. Moguće je mijenjati i stil zamjenom kompatibilnih remena (prodaju se zasebno).

Za više informacija, posjetite Garmin.com/vivo.

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top