Magazin Trčanje
VijestiPernaton gel i Pernaton forte gel

Pernaton gel i Pernaton forte gel

Događa li vam se često, da vas nakon trčanja i vježbanja bole zglobovi ili mišići? Onda je Pernaton pravo rješenje za vas i vaše probleme. Upotrijebite ga za što brži oporavak poslije trkačkog i tjelesnog napora.

Umorne i bolne noge te problemi s zglobovima su jedan od najvećih problema s kojima se nakon napora susreće svaki pojedinac koji se bavi sportom bilo rekreativni ili profesionalno. Za opuštanje mišića i poboljšanje pokretljivosti i gipkosti zglobova postoji Pernaton gel s čistim ekstraktom zelenousne školjke koji ima iznimno blagotvoran učinak na hrskavicu i zglobove zbog sadržaja glikozaminoglikana.

PERNATON GEL hladi i umiruje, a zatim zagrijava mjesto primjene te time stvara osjećaj ugode i opuštanja. Gel se može koristiti više puta tijekom dana. Umasirava ga se u bolno područje zglobova, ramena, ruku, lakta, koljena, nogu i leđa. Ugodnog je mirisa, brzo se upija i idealan je za masažu mišića nakon, a također i prije aktivnosti.

PERNATON FORTE GEL s dodatkom kajanseke paprike. Intenzivno zagrijava mjesto primjene. Pruža intenzivan, dugotrajan i ugodan osjećaj topline koji pospješuje prokrvljenost  kože. Bogat je glikozaminoglikanima iz zelenousne školjke. Zbog intenzivnog dugotrajnog osjećaja topline pruža učinak opuštanja. Ugodna je mirisa, brzo se upija i ne masti.

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top