Magazin Trčanje
EMMEuropa Media Marketing

Europa Media Marketing

Tvrtka Europa Media Marketing osnovana je tijekom lipnja 2016. godine. Sjedište tvrtke je u Miramarskoj 13b u Zagrebu, a glavni ured nalazi se u Hotelu Dubrovnik, u samom središtu Zagreba.

Tvrtka je upisana u registar Trgovačkog suda u Zagrebu
MBS: 081037942
OIB: 59605956698
IBAN: HR5124020061100789739

 

Naši projekti:

Magazin Trčanje
Magazin Trčanje pokrenut je tijekom srpnja 2016. i od tada redovito izlazi početkom svakog mjeseca. Koncepcijski, riječ je primarno o lifestyle tiskovini, a tek onda o sportskom mjesečniku, jer je trčanje kao vrsta rekreacije način i stil života, a ne sport koji pretpostavlja svjetski vrijedne rezultate i osvajanje medalja.

Magazin je besplatnik, a distribucija je osmišljena tako da se pokrije što veći broj potencijalnih konzumenata. U dogovoru s organizatorima trkačkih utrka u Hrvatskoj ubacuje se u startne pakete, a za rekreativce koji ne sudjeluju u utrkama omogućili smo da svoj primjerak pronađu u trgovinama sportske opreme.

Tematski, magazin obrađuje teme važne za rekreativce – reportaže s utrka, savjete o treninzima, opremi i zdravoj prehrani, motivacijskim tekstovima nastoji potaknuti na rekreaciju one koji se još nisu odlučili na taj korak i slično. Od svibnja 2017. magazin je dvojezičan, tj. većina objavljenih članaka sadrži i engleski sažetak, dok su neki prevedeni i u cijelosti.

 

Vodič 50 najvećih utrka u Hrvatskoj i regiji
S obzirom na činjenicu da u cijeloj regiji, dakle u Hrvatskoj i zemljama koje ju okružuju, ne postoji niti jedan cjeloviti kalendar utrka, pa čak ni onaj koji sadržava najveće regionalne utrke, u prosincu 2016. godine završen je mini projekt Vodiča 50 najvećih utrka u Hrvatskoj i regiji. To je tiskovina na 100-tinjak stranica s popisom i kratkim opisom 50 utrka koje masovnošću, kvalitetom organizacijom i/ili utjecajem na mikro regiju predstavlja jedinstveni sažetak trkačkih natjecanja za rekreativce. Svi tekstovi pripremljeni su na hrvatskom i engleskom jeziku, uz kratki info o organizatoru, duljinama i vrstama utrka te cijenama startnine.

Tiskovina je bila besplatna i dijelila se na nekoliko utrka početkom 2017. godine i u većini hrvatskih Škola trčanja.
Projekt Vodiča najvećih utrka u Hrvatskoj i regiji nastavit će se u godišnjem ritmu, te će tako početkom svake naredne godine izlaziti slična tiskovina, sadržajno i dizajnerski dorađena.

 

Omega škola trčanja
U travnju 2017. godine pokrenuta je Omega škola trčanja koja je primarno namijenjena rekreativcima-početnicima. Početničke grupe krenule su s treninzima na Jarunu, Bundeku, Savskom nasipu i u Maksimiru, a sredinom lipnja pokrenuta je i napredna grupa koju je preuzeo Drago Paripović, aktualni hrvatski rekorder u polumaratonu i maratonu.

Pristup popunjavanju škole trčanja nije isključivo putem web prijava, nego i ponudama domaćim tvrtkama da kao dio svog antistresnog programa uključe svoje zaposlenike u školu. Jedan od većih projekata škole bilo je uključivanje 200-tinjak zaposlenika Hrvatskog telekoma u proces treninga tijekom lipnja 2017.

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top