how to write a company analysis papers on motivation risk assignment how to write an analysis essay example research paper on organic chemistry answers for math homework
Magazin Trčanje
EMMEuropa Media Marketing

Europa Media Marketing

Tvrtka Europa Media Marketing osnovana je tijekom lipnja 2016. godine. Sjedište tvrtke je u Miramarskoj 13b u Zagrebu, a glavni ured nalazi se u Hotelu Dubrovnik, u samom središtu Zagreba.

Tvrtka je upisana u registar Trgovačkog suda u Zagrebu
MBS: 081037942
OIB: 59605956698
IBAN: HR5124020061100789739

 

Naši projekti:

Magazin Trčanje
Magazin Trčanje pokrenut je tijekom srpnja 2016. i od tada redovito izlazi početkom svakog mjeseca. Koncepcijski, riječ je primarno o lifestyle tiskovini, a tek onda o sportskom mjesečniku, jer je trčanje kao vrsta rekreacije način i stil života, a ne sport koji pretpostavlja svjetski vrijedne rezultate i osvajanje medalja.

Magazin je besplatnik, a distribucija je osmišljena tako da se pokrije što veći broj potencijalnih konzumenata. U dogovoru s organizatorima trkačkih utrka u Hrvatskoj ubacuje se u startne pakete, a za rekreativce koji ne sudjeluju u utrkama omogućili smo da svoj primjerak pronađu u trgovinama sportske opreme.

Tematski, magazin obrađuje teme važne za rekreativce – reportaže s utrka, savjete o treninzima, opremi i zdravoj prehrani, motivacijskim tekstovima nastoji potaknuti na rekreaciju one koji se još nisu odlučili na taj korak i slično. Od svibnja 2017. magazin je dvojezičan, tj. većina objavljenih članaka sadrži i engleski sažetak, dok su neki prevedeni i u cijelosti.

 

Vodič 50 najvećih utrka u Hrvatskoj i regiji
S obzirom na činjenicu da u cijeloj regiji, dakle u Hrvatskoj i zemljama koje ju okružuju, ne postoji niti jedan cjeloviti kalendar utrka, pa čak ni onaj koji sadržava najveće regionalne utrke, u prosincu 2016. godine završen je mini projekt Vodiča 50 najvećih utrka u Hrvatskoj i regiji. To je tiskovina na 100-tinjak stranica s popisom i kratkim opisom 50 utrka koje masovnošću, kvalitetom organizacijom i/ili utjecajem na mikro regiju predstavlja jedinstveni sažetak trkačkih natjecanja za rekreativce. Svi tekstovi pripremljeni su na hrvatskom i engleskom jeziku, uz kratki info o organizatoru, duljinama i vrstama utrka te cijenama startnine.

Tiskovina je bila besplatna i dijelila se na nekoliko utrka početkom 2017. godine i u većini hrvatskih Škola trčanja.
Projekt Vodiča najvećih utrka u Hrvatskoj i regiji nastavit će se u godišnjem ritmu, te će tako početkom svake naredne godine izlaziti slična tiskovina, sadržajno i dizajnerski dorađena.

 

Omega škola trčanja
U travnju 2017. godine pokrenuta je Omega škola trčanja koja je primarno namijenjena rekreativcima-početnicima. Početničke grupe krenule su s treninzima na Jarunu, Bundeku, Savskom nasipu i u Maksimiru, a sredinom lipnja pokrenuta je i napredna grupa koju je preuzeo Drago Paripović, aktualni hrvatski rekorder u polumaratonu i maratonu.

Pristup popunjavanju škole trčanja nije isključivo putem web prijava, nego i ponudama domaćim tvrtkama da kao dio svog antistresnog programa uključe svoje zaposlenike u školu. Jedan od većih projekata škole bilo je uključivanje 200-tinjak zaposlenika Hrvatskog telekoma u proces treninga tijekom lipnja 2017.

Tags:

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top