Magazin Trčanje
8. Brtonigla adventure trek

8. Brtonigla adventure trek

When:
17. veljača 2018. @ 9:00 – 10:00
2018-02-17T09:00:00+01:00
2018-02-17T10:00:00+01:00
Where:
Brtonigla
Contact:

2. kolo Istarskog Treking Kupa

Kategorije:

  • Ultra (cca 40-50 km) – kategorija namijenjena  svim zaljubljenicima u prirodu, rekreativcima, trekerima, planinarima,  nordijskim hodačima, ozbiljnim atletičarima i trail runerima. Traje 3-5 sati zavisno o tome koliko je natjecatelj fizički spreman i može je završiti svaki aktivni rekreativac ili planinar koji jednom tjedno ili za vikend pješači po par sati.
  • Planinarska (cca 25 km) – kategorija namijenjena  svim zaljubljenicima u prirodu, rekreativcima, trekerima, planinarima,  nordijskim hodačima, ozbiljnim atletičarima i trail runerima. Traje 3-5 sati zavisno o tome koliko je natjecatelj fizički spreman i može je završiti svaki aktivni rekreativac ili planinar koji jednom tjedno ili za vikend pješači po par sati.
  • Fun&Run (10-12 km) – kategorija namijenjena šetačima, početnicima, obiteljima i rekreativnim trkačima koji su se odlučili zabaviti u prirodi 1-3 sata ali isto tako i brzim atletičarima koji namjeravaju odraditi jedan dobar tempo trening na cross country i trail run terenu u što bržem vremenu.

Obavezna oprema (za Planinarsku i Ultra kategoriju):

  • kompas
  • čeona lampa
  • mobitel
  • komplet prve pomoći i astro folija
  • zviždaljka

Natjecatelj vodu i hranu nosi sa sobom! Voda je dostupna na nekoliko mjesta na stazi!

Startnina: Ultra i Planinarska 125 kn, Fun&Run 80 kn

Prijave: Trickeri.org

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top