Magazin Trčanje
6. Imbertrek

6. Imbertrek

When:
10. ožujak 2018. @ 11:00
2018-03-10T11:00:00+01:00
2018-03-10T11:15:00+01:00
Where:
Omiš
Contact:
Leo Lelas
095 5749286

Organizator: PD Imber Omiš

Start: Stari grad Omiš – trg Sv. Mihovila

Cilj: Borići iza Hotela Plaže

Utrke i staze:

  • Mali trail (6 km) je namijenjen šetačima, obiteljima i rekreativcima, a nalazi se na Omiškoj Dinari. Orijentacija je jednostavna, staza je kružna i većim dijelom označena planinarskim markacijama, a dio koji nije markiran bit će obilježen trakama i putokazima s strelicama na skretanjima. U Borku se nalazi točka s osvježenjem za sve sudionike te kontrolne točke po stazi koje morate proći u smijeru kojim je označena staza.
  • Srednji trail (17 km) staza je namijenjena iskusnim natjecateljima i rekreativcima, prolazi kroz Stari grad pa ispod grebena Omiške Dinare nastavlja u selo Borak iz kojeg kroz Popovce ide prema zaseoku Gorica starom rimskom cestom. Tu je okrijepna točka te uspon na crkvicu Sv. Vida i dalje povratak po grebenskoj markiranoj stazi sve preko Imbera (okrijepne točke) do Fortice (okrijepne točke) u Planovo, pa kroz grad do cilja na početku velike plaže u Borićima kraj Hotela Plaže. Orijentacija je jednostavna, staza je kružna i većim dijelom označena planinarskim markacijama, a dio koji nije markiran bit će obilježen crveno/bijelim trakama i putokazima s strelicama na skretanjima.
  • Veliki trail (30 km) je namijenjen iskusnim natjecateljima i rekreativcima. Staze ide cijelom dužinom grebena Omiške Dinare. Starta se iz sela Slime te prolazi kroz mali kanjon Dubaca i napušteno selo Škrabići. Markiranom stazom se uspinje na najistočniji dio Omiške dinare te nastavlja do zaseoka G. Tadići iz kojeg ide kroz klanac orline pa do Svinišća (limit 5 sati) uspinje na Dinaru kod crkvice Sv. Vid te vraća po grebenu do Imbera i najviši vrh Kulu, spušta u borak te markiranom stazom sve do Fortice pa do cilja u Borićima iza Hotela Plaže.

Prijave: Stotinka.hr

(Na dan utrke moći će se odraditi prijava i uplata startnine od 8 do 10 sati. Natjecatelji prijavljeni iza 5. ožujka nemaju osiguranu majicu).

Uplaćena startnina uključuje:

  • Organizaciju utrke
  • Majicu s logom utrke
  • Natjecateljski karton s brojem
  • Okrijepne stanice s voćem i napitcima
  • Kuhani topli obrok
  • Atraktivne nagrade za pobjednike po kategorijama
  • Glazbeni program uživo do kasno u noć

Utrku osigurava: HGSS

Obavezna oprema: Mobitel

Obavezna dokumentacija: Osobna i zdravstvena iskaznica

 

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top