Magazin Trčanje
UtrkeTrkački spektakl u suton: održano treće izdanje utrke Pelješkim mostom

Trkački spektakl u suton: održano treće izdanje utrke Pelješkim mostom

Trčati preko Pelješkog mosta neopisiv je doživljaj! Tko je bio, vratit će se opet, a tko još nije, jednostavno mora doći i doživjeti sve ovo, dojmovi su sudionika trećeg izdanja utrke Pelješkim mostom koju Du Motion organizira dan uoči Dana državnosti u suradnji s Hrvatskim cestama.

330 trkača iskoristilo je ovaj put priliku i istrčalo 5,5 km preko impresivne konstrukcije Pelješkog mosta, jednog od najvećih mostova u Europi i simbolu hrvatske povezanosti. Pored domaćih trkača, našlo se tu i rekreativaca iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, ali i Nizozemske, Njemačke, SAD-a i Velike Britanije.

Najbrži su ove godine bili Željko Cota (18:18) u muškoj i Jelena Surjan (22:38) u ženskoj kategoriji. Cota je s ovim rezultatom ujedno postavio i novo najbrže vrijeme utrke, oborivši dosadašnji rekord za gotovo dvije minute.

‘Ove je godine zanimanje za utrku bilo stvarno iznad očekivanja, sva su mjesta popunjena u manje od 24 sata i to velikim dijelom od strane trkača iz Dubrovačko-neretvanske županije. To nas veseli, jer ovom utrkom upravo želimo i naglasiti važnost Pelješkog mosta za naš kraj’, izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Odlična atmosfera prije i nakon utrke ponovo je pokazala kako su trkači s oduševljenjem prihvatili ovaj trkački događaj te zašto već sada počinju planirati povratak na most za ravno godinu dana.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top