Magazin Trčanje
TekstoviPronađi svoju sljedeću sportsku avanturu

Pronađi svoju sljedeću sportsku avanturu

Ako volite trčati, biciklirati, testirati svoje granice na OCR-u ili jednostavno šetati i istraživati planinarske staze, na pravom ste mjestu. Race Mango je online platforma za zaljubljenike u sport i prirodu. Kao online kalendar događanja, pomaže natjecateljima lakše pronaći svoju sljedeću utrku. Utrke se mogu pretraživati prema različitim kriterijima, kao što su sport, vrsta utrke, lokacija, datum ili duljina staze. Također, možete koristiti kartu kako biste lakše pronašli utrke u određenoj regiji, bilo da tražite nešto u blizini adrese stanovanja ili vas zanima održava li se kakva utrka u mjestu koje ste odabrali za godišnji odmor. Registracija na platformu je besplatna, a kreiranje profila omogućuje izradu personaliziranog kalendara utrka preko “liste želja” kako više ne biste zaboravili na neku utrku koju su vam prijatelji nahvalili zbog odlične atmosfere, staze ili organizacije.

Race Mango je mislio i na rekreativce koji svoje vrijeme u prirodi vole provoditi opuštenije pa su dodali kategoriju koja uključuje nordijsko hodanje, planinarenje te manifestacije koje povezuju kretanje i uživanje u lokalnim delicijama. Sada u kalendaru možete pronaći događanja poput HIGHLANDER Medvednica i Velebit za avanturiste, wine and walk ture po Istri, Slavoniji i Baranji te gastro utrke čiji je fokus na rekreaciji i degustaciji autohtonih proizvoda. Najbolji primjer su ISTRun Eat Drink utrke po Istri gdje malo trčite, a onda uživate u špaleti, ulju ili teranu. U konačnici, nije uvijek sve u natjecanju i postizanju najboljih rezultata – nekad treba malo i uživati.

Race Mango tim redovito ažurira kalendar događanja, ali pozivaju organizatore da jave detalje vezane uz događanja na mail, putem društvenih mreža ili klikom na gumb “dodaj događanje” na Race Mango kalendaru. Organizatori se mogu besplatno registrirati i sami unijeti informacije o događajima čim definiraju datum ili raspis te ih tako promovirati putem kalendara. Osim za promociju događanja, organizatori mogu koristiti platformu za samu organizaciju utrka jer pojednostavljuje administrativne procese. Na lak način mogu objaviti događanje, pratiti popunjenost i registracije za svaki događaj, interes sudionika, geografski doseg događanja te pristupiti ostalim korisnim podacima, kao što su veličine majica i vrste obroka.

Aplikacija pruža opciju mjerenja vremena modernim digitalnim alatom kojim možete zamijeniti klasični papir, olovku i štopericu. Ta opcija je savršena za manje utrke i lige, ali ako vam je potrebno mjerenje vremena na čip aplikacija ima podršku timing timovima – možete napraviti izvoz startne liste, predati ju timing timu te po završetku utrka uvesti rezultate na samu platformu. Dodatna opcija, koja će sigurno razveseliti sudionike, je mogućnost galerije na kojoj organizatori mogu podijeliti fotografije i video zapise koji dokumentiraju iskustvo.

Jedna od novosti je Promo zone, sekcija slična blogu, gdje se predstavljaju sportska događanja, škole trčanja/bicikliranja/triatlona te brendovi povezani sa sportom, bilo da se radi o opremi, odjeći, prehrani ili drugim proizvodima usko vezanim uz sport. Na platformi se okupljaju sportaši koji su uvijek u potrazi za novim tenisicama, biciklom ili suplementom pa kroz Promo zone mogu saznati više o događanjima, novim proizvodima ili akcijama. Primjerice, Krčić trail je putem platforme predstavio svoju bogatu ponudu koja je osim dvije predivne staze, uključivala i biciklističke i kajak ture, jahanje, penjanje po stijenama, adrenalinske izlete, vođene ture te degustacije vina, piva i lokalnih delicija.

U budućnosti nas čeka još iznenađenja od Race Mango tima, a do tada ih podržite i zapratite na društvenim mrežama (Instagram, Facebook, Discord), kreirajte profile na web platformi i složite svoju „wishlistu“ utrka jer uz Race Mango svatko može pronaći svoju sljedeću sportsku avanturu.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top