Magazin Trčanje
VijestiPremijera filma Izazov života s Markom Wahlbergom u glavnoj ulozi oduševila publiku

Premijera filma Izazov života s Markom Wahlbergom u glavnoj ulozi oduševila publiku

Sinoć je kino Cinestar Arena IMAX zasjalo u svjetlu premijere filma Izazov života, koja je okupila brojnu publiku da doživi epsku avanturu na velikom platnu.

Premijera nije bila samo prilika za projekciju filma, već i susret ljubitelja sedme umjetnosti i sportskih entuzijasta. Uz potporu partnera MIDAS-a atmosfera je bila puna uzbuđenja.

Ovom spektakularnom premijerom, kino je postalo epicentar uzbuđenja i adrenalina, gdje su se susreli zaljubljenici u filmove, avanturisti, i ljubitelji akcije. No, ova premijera nije bila samo o filmu. Uzbuđenje je dodatno podigla prisutnost organizatora i natjecatelja Adventure Race Croatia, koji su svojom energijom dodali poseban štih večeri.

Izazov života vodi gledatelje na nevjerojatno putovanje koje spaja pustolovinu, hrabrost i izazove prijateljstva čovjeka i psa. Priča prati nevjerojatnu odiseju Artura, iznimnog psa spašenog iz skloništa, i njegovog odvažnog vlasnika kojeg tumači neprikosnoveni Mark Wahlberg. Njihova pustolovina protkana je snagom, odlučnošću i nevjerojatnim prijateljstvom koje nadilazi sve granice.

Premijera je bila samo početak. Film Izazov života je neprocjenjiv dodatak filmskom svijetu i siguran je favorit za sve one koji traže dozu uzbuđenja i inspiracije.

‘Zahvaljujemo svim posjetiteljima koji su se pridružili ovom nezaboravnom događaju, te se veselimo što ćemo svi zajedno uživati u ovom epskom filmu’, kazali su nam ljudi zaduženi za organizacijz premijere filma.

Ne propustite priliku pogledati Izazov života u kinima od 21. ožujka i doživite avanturu života!

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top