Magazin Trčanje
TekstoviČovjek i pas u avanturističkoj utrci života: Pogledajte trailer za ludo dobar film Izazov života

Čovjek i pas u avanturističkoj utrci života: Pogledajte trailer za ludo dobar film Izazov života

U domaća kina 21. ožujka stiže fantastičan film koji ljubitelji prirode, trčanja, avanture i životinja jednostavno neće propustiti. U originalu Arthur the King, kod nas je preveden kao Izazov života, zapravo je adrenalinska avantura koja prati Michaela Whitea (glumi ga Mark Wahlberg) čiji je jedini cilj postati svjetski prvak u avanturističkom utrkivanju. Izuzetno zahtjevan sport odvija se u divljini, tijekom šest dana i noći, na nekim od najtežih terena na svijetu gdje timovi trče, voze bicikle, penju se i kajakare.

Michael je opsjednut pobjedom i suočen s financijskim izazovima i osobnim žrtvama okuplja snažan tim za posljednju priliku. Tijekom utrke, tim susreće lutalicu Arthura, psa koji postaje neizostavan član tima. Kada su im rekli da će biti diskvalificirani ako pokušaju povesti Arthura na kajaku, Michael i njegov tim biraju vjernost nad pobjedom, riskirajući eliminaciju.

Ova odluka potiče Michaela na razmišljanje o pravim vrijednostima života. Utrka postaje put preživljavanja kako bi Arthur i oni bili na sigurnom, otkrivajući dublje, istinske životne vrijednosti koje ispunjavaju dušu Michaela.

Glumci: Mark Wahlberg; Nathalie Emmanuel; Simu Liu

Producenti: Michael Brandt; Mikael Lindnord

Redatelj: Simon Cellan Jones

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top