Magazin Trčanje
VijestiGarmin Connect dobiva novi izgled: Pojednostavljeni dizajn pruža osobnije iskustvo

Garmin Connect dobiva novi izgled: Pojednostavljeni dizajn pruža osobnije iskustvo

Redizajnirana aplikacija za pametne telefone i web počinje se uvoditi u beta verziji s modernim, jednostavnim dizajnom i uvidom u podatke koji će vam pomoći da postignete svoje zdravstvene i fitness ciljeve

Stižu opsežna ažuriranja aplikacije i web stranice Garmin Connect. Ova ažuriranja pružaju jednostavnije i personalizirano iskustvo početne stranice fokusirajući se na metriku zdravlja i kondicije koja korisnicima omogućuje praćenje osobnih ciljeva. Od danas, odabrani korisnici koji koriste Garmin pametne satove, biciklistička računala i dodatnu opremu mogu se odlučiti za isprobavanje beta verzije Garmin Connecta prije nego što bude dostupna svima kasnije ove godine.

Prilagođeno vašim ciljevima

Bilo da pazite na opću dobrobit, ostajete aktivni ili trenirate za sljedeću veliku utrku, nova početna stranica Garmin Connect sadrži prilagodljive odjeljke koji korisnicima omogućuju da urone u svoje podatke kao nikada prije.

  • Današnja aktivnost

Pregledajte dnevne zabilježene aktivnosti, nadolazeće treninge i sve događaje koji dolaze unutar sljedeća dva dana.

  • U fokusu

Dobijte detaljan uvid u određene metrike zdravlja i kondicije, uključujući rezultat spavanja, praćenje energije Body Battery, status treninga i više1, kao i tjedni pregled trendova aktivnosti koji se može prilagoditi za prikaz željenih aktivnosti.

  • Na prvi pogled

Birajte iz najšireg raspona statistika – uključujući broj otkucaja srca, minute intenziteta, korake, potrošene kalorije, stres, katove na koje ste se popeli, hidrataciju, kondicionu dob, HRV status, VO2 max, opterećenje tijekom treninga, aklimatizaciju na toplinu i nadmorsku visinu, ocjenu izdržljivosti i više – i brzo ih sve pregledajte na jednom mjestu.

  • Događaji

Pripremite se za nadolazeću utrku ili natjecanje s informacijama o pripremi za utrku kao što su sat za odbrojavanje i vremenska prognoza za dan utrke.

  • Planovi obuke

Pratite planirane Garmin Coach planove trčanja ili vožnje bicikla, pratite napredak plana treninga i pregledajte planirane i završene treninge za tjedan dana.

  • Izazovi

Ostanite na vrhu ljestvice gledajući trenutni napredak u izazovima za ekspedicije, grupe i obitelji.

Beta verzija osvježenog Garmin Connecta počet će izlaziti korisnicima ovih dana, a očekuje se da će biti dostupna svima kasnije ove godine.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top