Magazin Trčanje
UtrkeZimska Liga – Igor Malešević treći put ‘protutnjala’ Kraljevicom

Zimska Liga – Igor Malešević treći put ‘protutnjala’ Kraljevicom

Uz najtopliju dobrodošlicu Zimska Liga – Igor Malešević treći puta protutnjala je Kraljevicom. Trčalo se tradicionalno od Rive, kroz centar pa do kampa Oštro i natrag, ukupne udaljenosti od 6,5 kilometara. Čak 135 sudionika i njihovih navijača okupilo se na rivi kao i duž Kraljevice da podrži svoje favorite. Uz volontere iz Saveza sportova i DVD Kraljevice, sudionici svih uzrasta od onih najmanjih do profića i veterana defileom po gradu izmamili su na ulice brojne građane kao i sunce koje se ukazalo s pobjednicima u cilju.

Brdovitu Kraljevicu najbrže su savladale Marina Juranić te Inga Jurić i Maja Vukelić, a u muškoj konkurenciju, pobjedu kao i nagrade turističke zajednice i grada odnijeli su Dino Vidmar, Alen Matovina. i Luka Nedeljković. Nagradu za pogađanje točnog broja sudionika odnio je legenda zimske lige, Dragan Klarić.

Tradicionalne delicije – lignje u toću, okrijepile su okupljene u prekrasnom ambijentu novouređene gradske ljetne pozornice. Kao zahvalu za gostoprimstvo, predsjednik triatlon kluba Rival Miroslav Marić uručio je prigodne Zahvalnice gradonačelniku Grada Kraljevice Daliboru Čandrliću, zamjenici Direktorice turističke zajednice Jeleni Anđelić i predsjedniku Saveza sportova grada Kraljevice Igoru Konjeviću.

Zimska Liga – Igor Malešević nastavlja šetnju Primorsko-goranskom županijom svojom prvom posjetom Rabu u subotu 23. prosinca gdje će se trčati u samom centru Grada Raba uz čak dvije utrke: Zimsku Ligu prijepodne i tradicionalnu Pivsku utrku poslijepodne. U 2024. godini liga se nastavlja 7. siječnja noćnim kolom na aerodromu Čavle, zatim 21. siječnja posjetom Kastvu i poznatoj Kastavskoj šumi, 4. veljače maškaranim trkom po Molo Longu u sklopu Riječkog karnevala i konačno 18. veljače finalom u Kostreni. Posebno humanitarno kolo Zimske lige održat će se 10. ožujka.

Foto TK Rival

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top