Magazin Trčanje
UtrkeVaraždinci pozivaju na treće izdanje Rudarskog cenera

Varaždinci pozivaju na treće izdanje Rudarskog cenera

AK Varaždin u suradnji s Turističkom zajednicom grada Ivanca i pod pokroviteljstvom Grada Ivanca i ove godine organizira atletsku utrku povodom kulturno-turističke manifestacije Ivanečki rudarski dani. Rudarski cener će se održati u subotu, 2. prosinca s početkom u 10 sati. Kao i prošle godine, trčat će se u glavnoj utrci na 10 kilometara, dok će se oni malo manje spremni moći okušati u utrci na 2,8 kilometara nazvanoj Mali rudar.

Utrka na 10 km je ujedno i zadnje kolo 1. Historic Trails Cupa koji objedinjuje sve utrke u organizaciji Atletskog kluba Varaždin. Kako su sve njihove utrke tematske s motivima iz prošlosti tako će i proglašenje pobjednika kupa biti uz nesvakidašnji gala party.

‘Start utrka bit će na glavnom trgu u Ivancu, a cilj u novouređenom Gradskom parku odmah do glavnog trga. Želja nam je da ovom tradicionalnom utrkom promoviramo Planinarski grad Ivanec te ljepote Ivanečkih jezera koje odišu posebnom ljepotom u ovo jesensko doba kao i bliže okolice gdje su nekad vrijedni rudari marljivo iskapali ugljen’, naglašavaju organizatori utrke.

Za sve sudionike natjecatelje pripremljena su i neka iznenađenja, a za najbrže i posebni prigodni pokloni uz sudjelovanje Ivanečke rudarske čete. Prijave su otvorene na portalu Stotinka.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top