Magazin Trčanje
UtrkeUskoro prijave za Wings for Life World Run – tri načina kako sudjelovati!

Uskoro prijave za Wings for Life World Run – tri načina kako sudjelovati!

Studeni je sve bliže, što znači da se uskoro otvaraju prijave za 11. izdanje Wings for Life World Run utrke. Ako želite nastaviti rušiti rekorde, tri su načina kako se može sudjelovati

Wings for Life World Run prvi put je održan 2014. godine. Utrka u kojoj iznos u visini stopostotnog iznosa startnina i donacija ide za istraživanja ozljeda leđne moždine u deset je godina okupila više od 1,2 milijuna sudionika i financirala 300 različitih kliničkih istraživanja.

Trčalo se dosad na šest kontinenata, s natjecateljima iz 195 različitih zemalja, a posebno impresivno djeluje 11,8 milijuna pretrčanih kilometara na utrci, što je sasvim dovoljno za izaći iz orbite planete Zemlje i vratiti se nazad!

No, to je tek početak priče u kojoj svi zajedno trčimo za plemeniti cilj. Dok god je ljudi velikog srca pred nama su još brojna sjajna Wings for Life World Run izdanja, uključujući i ono koje jedva čekamo, 5. svibnja sljedeće godine.

Nema sumnje, Wings for Life World Run posebno je cijenjen u Hrvatskoj, jer se pretvara svake prve svibanjske nedjelje u praznik pozitivne energije, zajedništva i natjecateljskog duha. Baš zato svi s uzbuđenjem čekamo 8. studeni, kad će biti otvorene prijave za 11. izdanje Wings for Life World Run utrke, s pregršt uključenih trkača, trkačica i sudionika u kolicima iz Hrvatske, ali i svijeta.

Odlična je vijest da postoje tri različita načina kako sudjelovati u Wings for Life World Run utrci u 2024. godini. Naravno, tu je utrka u Zadru, gdje će još jednom prekrasni prizori hrvatskih prirodnih i arhitektonskih ljepota obići cijeli svijet. Zadar je bio i ostao jedna od najpopularnijih Wings for Life World Run lokacija i uvijek je unaprijed rasprodan. To dovoljno govori o atmosferi na stazi i želji natjecatelja da se iz godine u godinu vraćaju na Liburnsku obalu.

Ako kojim slučajem ne možete biti u Zadru na dan utrke, uvijek možete trčati uz pomoć aplikacije, gdje god vam odgovara – osim u Zadru. App Run je sjajan, jer daje priliku za odabir baš one staze na kojoj se najbolje osjećate, uz komentar utrke iz aplikacije uz koji ćete imati osjećaj kao da trčite rame uz rame s tisućama drugih natjecatelja.

I da, aplikacija daje priliku da organizirate vlastitu utrku i okupite sebi slične trkačke entuzijaste velikog srca. Možete se i priključiti nekoj već organiziranoj utrci u svojoj blizini, kakvih će ponovno biti diljem Hrvatske.

Dakle, Wings for Life World Run nastavlja svoju plemenitu humanitarnu priču, sa stotinama tisuća uključenih sudionika iz svakog kutka planete Zemlje. Rekordi će u 2024. godini ponovo padati, a na trkačima je prijaviti se i pomoći da još jednom pokažemo koliko je Hrvatskoj važno trčati za one koji ne mogu!

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top