Magazin Trčanje
UtrkeKreću pripreme za novo izdanje utrke Novigrad Cittanova RUN

Kreću pripreme za novo izdanje utrke Novigrad Cittanova RUN

Krenule su pripreme za novo izdanje omiljene novigradske utrke – Novigrad Cittanova RUN koja će u nedjelju, 3. prosinca, okupiti sve ljubitelje trčanja i dobre zabave ispred hotela Aminess Maestral. Prijave za utrku zatvaraju se 19. studenoga, a pretprijave i kotizacije za utrku moguće je osigurati na internetskoj stranici GoAdria ili na sam dan utrke ispred hotela.

I ove će godine svi zaljubljenici u trčanje, bilo rekreativci, profesionalci ili djeca, pronaći utrku za sebe. Organizatori su pripremili različite trkačke discipline kako bi svi mogli pronaći onu idealnu. Uz polumaraton (21 km) tu su individualne utrke na 5 i 10 kilometara, a za one najmlađe bit će organizirane FUN RUN utrke na 200 i 500 metara.

Po rasporedu mlađi uzrasti nastupaju prvi, a nakon njih slijede utrke na 5 i 10 kilometara te polumaratonska utrka od 21 kilometar. Polumaratonci startaju s natjecateljima utrke na 5 km i 10 km te se zatim odvajaju i nastavljaju utrku rutom kroz novigradsku šetnicu, rivu, starogradsku jezgru, naselje Mareda i Aminess Maravea Camping Resort sve do naselja Dajla i natrag. Trkači će tako imati priliku trčati živopisnim i šarenim ulicama grada, uz more, pa i pored maslinika i vinograda – što će mnogima pomoći da lakše istrče odabrane rute.

Kao i svake godine za sve sudionike pripremljeni su bogati startni paketi, pa prijava na utrku uključuje poklon, startni broj, piće na okrepnim stanicama, ručak i piće nakon utrke, a tu je i osigurano dežurstvo medicinske službe kako bi se svi trkači osjećali sigurnima. Pobjednike u svim trkačkim disciplinama očekuju vrijedne nagrade kao što su vikend u Aminess objektu po izboru za 2 osobe s uslugom polupansiona, ručak za 2 osobe u restoranu Ventola u hotelu Aminess Maestral te brojni poklon paketi.

Na dan utrke vrijedit će posebna regulacija prometa, a ispred prve skupine natjecatelja bit će osigurana biciklistička pratnja. Podsjećamo, kotizaciju za utrku trkači mogu uplatiti online putem internetske stranice www.goadria.com ili na sam dan utrke do 10:00 sati na startu.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top