Magazin Trčanje
UtrkeOdržane dječje utrke u sklopu 5. Pula Marathona

Održane dječje utrke u sklopu 5. Pula Marathona

U petak su ispred Arene održane dječje utrke u sklopu sportske manifestacije 5. Pula Marathon. Bio je to pravi doživljaj za cijelu obitelj. Djeca su dala sve od sebe da sudjeluju, a roditelji, prijatelji i rodbina su bodrili ove malene borce. Ono što ovaj događaj krasi je pozitivna atmosfera, veselje i igra koji su tijekom dječje manifestacije na svakom koraku. Upravo je to ideja ove utrke – da se na najmlađe prenese sportski, zdravi duh te da su svi pobjednici jer sudjeluju.

Utrke za djecu bile su razvrstane u pet kategorija i to: od 3-4 godine, zatim 5-6 godina,  1.-2. razred,  3.-4. razred i zadnja kategorija je za djecu koja pohađaju 5.-6 razred osnovne škole. Dječje utrke su se trčale na 150 metara do 250 metara i bile su podijeljene za dječake i djevojčice. Glavni nositelj organizacije i partner dječjih utrka je Arena Hospitality Grupa. Sudjelovalo je oko dvjestotinjak djece, a start i cilj bio je ispred Arene. Prije i nakon dječjih utrka održavali su se razni animacijski programi, bilo je veselog zagrijavanja i prigodnih nagrada za sve sudionike. Sva djeca dobila su prigodnu medalju. Iako natjecanje i pobjeda nisu osnovni cilj organiziranja dječjih utrka, već sudjelovanje i usađivanje zdravih navika u najmlađe, donosimo u nastavku imena tri najbolja po kategorijama.

U kategoriji Predškolarci (3-4 godine) za Djevojčice, na prvom mjestu bila je Lola Rušiti, na drugom Eli Polondak, a na trećem mjestu je bila Nina Damjanović. U istoj kategoriji za Dječake, na prvom mjestu bio je David Damjanović, na drugom Majk Kadić, a na trećem Tin Vedernjak.

U kategoriji Predškolarci (5-6 godina) sljedeći je poredak u skupini za Djevojčice: 1. Tamara Ostojić, 2. Elin Deak, 3. Anika Živković. U istoj kategoriji u skupini za Dječake poredak je sljedeći: 1. Leo Šiston, 2. Fran Stipić, 3. Jona Cerkovnik.

U kategoriji Školarci (1. i 2. razred), poredak je bio sljedeći: Djevojčice: 1. Vita Opassich, 2. Nikol Peteh, 3. Andreja Jagić. U skupini Dječaci, prva tri mjesta su sljedeća: 1. Lovre Kereš, 2. Karlo Šušnjić i 3. Frane Poljak.

U kategoriji Školarci (3. i 4. razred), poredak je sljedeći; Djevojčice: 1. Adriana Josipović, 2. Melani Pernić i 3. Lara Pamić. Kod skupine Dječaci, poredak je sljedeći: 1. Burhan Abdulahi, 2. Lukas Ian Perhoč i 3. Frane Kereš.

Kod kategorije Školarci (5. i 6. razred) u skupini za Djevojčice, poredak je sljedeći: 1. Leona Rudić, 2. Ana Franinović i 3. Frea Žgomba, a u kategoriji za Dječake: 1. Diego Pastorčić, 2. Kevin Kolec i 3. Eric Zginskić.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top