Magazin Trčanje
VijestiBesplatna ažuriranja dostupna na odabranim Garmin pametnim satovima i biciklističkim računalima

Besplatna ažuriranja dostupna na odabranim Garmin pametnim satovima i biciklističkim računalima

Garmin je danas najavio nova ažuriranja softvera i funkcija za odabrane pametne satove, uključujući epix (Gen 2), fēnix 7 seriju, Forerunner seriju, Venu seriju i više, plus GPS biciklistička računala serije Edge 540, 840 i 1040. Ove nove funkcije će pomoći korisnicima da još više iskoriste svoje uređaje.

Neke od značajnih funkcija u ovom izdanju besplatnog softvera uključuju:

  • Rezultati izdržljivosti: Mjeri sposobnost sportaša da održi produljeni napor uzimajući u obzir i podatke o treningu poput VO2 max, kratkoročna i dugotrajna opterećenja tijekom treninga i više iz svih sportskih aktivnosti kako biste bolje razumjeli kako trening utječe na ukupnu izdržljivost.
  • Rezultati na uzbrdici: Procjenjuje sposobnost sportaša da trči uzbrdo mjerenjem snage trčanjana na strmim usponima i izdržljivosti trčanja na dugim usponima, uz istovremenu evaluaciju napretka tijekom vremena na temelju VO2 max i povijesti treninga.
  • Mišićne karte: Proširuje karte mišića za trening snage, omogućava pregled mišićnih skupina koje će biti angažirane tijekom prilaođenih ili unaprijed postavljenih HIIT, kardio i pilates treninga, a zatim pregledajte statistiku nakon treninga u aplikaciji Garmin Connect
  • Trening aplikacija: Pronađite i organizirajte treninge – uključujući dnevno predložene treninge i one preuzete ili kreirane u aplikaciji Garmin Connect – i pregledajte povijest treninga izravno s kompatibilnog Garmin uređaja.
  • Reljefno sjenčanje: Dobijte 3D prikaz karte s bojama i topografskim sjenčanjem kako biste olakšali interpretaciju terena i promjenu nadmorske visine na kopnu učinili boljim od pomoći samih linija kontura.
  • Preklapanje vremenske karte: Pogledajte najnovija preklapanja za oborine, naoblaku, temperaturu i podatke o vjetru izravno s pametnog sata kako biste bili informirani u donošenju odluka vezanih uz vrijeme.
  • Prognoza ribolova: Primajte prijedloge za najbolje dane i vrijeme za ribolov na temelju baze podataka o nebeskim zvijezdama koja prati vrijeme izlaska i zalaska sunca i mjeseca, relativnu poziciju u odnosu na vašu lokaciju i više.
  • Aktivnot u igrama: Integracija s aplikacijom Garmin GameOn pruža podatke temeljene na biometrijskim podacima koji pomažu igračima da bolje razumiju svoju optimalnu zonu stresa, planiranje pauze s funkcijama jačine igre i pregledavanje razine energije uz Body Battery kako bi poboljšali svoju razinu igre.
  • Grupna vožnja: Nesmetano izradite rutu u Garmin Connect zatim podijelite jedinstveni kod s drugim biciklistima u grupi (koji koriste kompatibilni Edge uređaj) kako bi svi vidjeli i vozili istu stazu.

Ažuriranja softvera počela su izlaziti na kompatibilne uređaje. Korisnici mogu ažurirati svoj pametni sat omogućavanjem automatskih ažuriranja sa svog uređaja i sinkronizacijom s Garmin Connect aplikacijom ili korištenjem Garmin Express.

Novi UltraFit najlonski remeni

Popularni UltraFit remeni od najlona sada su dostupni u više veličina kako bi odgovarali još većem broju Garmin pametnih satova. Izrađeni od elastičnog dvoslojnog antimikrobnog najlonskog tkanja koje omogućuje izlazak vlage, najlonski remeni su lagani, mekani i udobni za nošenje te omogućuju prilagođeno pristajanje za svaku jedinstvenu veličinu zapešća. Za QuickFit dostupne su tri veličine remena: crni ili sivi 20mm, 22mm i 26mm i satovi kompatibilni s brzim otpuštanjem: crni 18mm, 20mm i 22mm. Preporučena maloprodajna cijena za remene kreće od €39.99.

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top