Magazin Trčanje
UtrkeProbudite rangera u sebi u predivnom Lonjskom polju

Probudite rangera u sebi u predivnom Lonjskom polju

Pod sloganom Probudi Rangera u sebi! treću godinu uzastopno, u Parku prirode Lonjsko polje, organizira se utrka Ranger Run. Riječ je o tradicionalnoj utrci s ciljem zabave i rekreacije, ali i promicanja zaštite prirode i buđenje svijesti o očuvanju prirodnih ljepota. Utrka RangerRUN 2023 održat će se 16. rujna u Krapju – selu graditeljske baštine s početkom u 15 sati.

Utrka je zanimljiva i jedinstvena jer se trči uz Krapje đol, prvi ornitološki rezervat u Hrvatskoj te pored posavskih konja, podolskih goveda, turopoljskih svinja, karakterističnih posavskih drvenih kuća i uz rijeku Savu. Zahvaljujući brojnim sponzorima i ove godine startni paket je bogat i privlačan, a osigurane su i vrijedne nagrade za najbolje.

Treća utrka RangerRUN je namijenjena rekreativcima svih skupina s duljinama od 2 kilometra za početnike te 6,5 i 9,5 za one malo naprednije. Prijave su već otvorene na portalu Stotinka.hr. Nakon završetka utrke natjecatelje no i druge posjetitelje Parka zabavljat će rock band Stela i kometi.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top