Magazin Trčanje
VijestiKad počne gnjavaža na ljetovanju…

Kad počne gnjavaža na ljetovanju…

Sad vam je sigurno palo sto stvari na pamet koje baš znaju kvariti doživljaj godišnjeg odmora… Gužva na plaži, gužva u dućanu, nikad mjesta za parkiranje, nikad stola u kafiću ili restoranu kad ih trebaš, nema više kruha (dobro zar baš svi u zoru dođu po njega?!?)… Gužva na poprilično skrivenoj stazi koju ste baš prošle godine otkrili, idealnu za trčanje, a ove godine kao da se čitavo šetalište preselilo na nju?!? Nažalost, i stres je spakirao svoje kofere i krenuo s vama na put. A kad stresu u formulu pridodamo putovanje i promjenu prehrane – obično je probava prva na udaru. Još ako je riječ o egzotičnijim i udaljenijim destinacijama… Poremećaji u probavi su gnjavaža na koju smo mislili u naslovu jer kako drukčije nazvati trenutak kad je mjesto na plaži pronađeno/izboreno, ležaljke i ručnici razmješteni, a vi umjesto da krenete u more, procjenjujete gdje bi mogao biti najbliži wc i koliko vam treba do njega… Ovako napisano može zvučati i šaljivo, ali svatko tko se našao u toj situaciji zna da nije ni najmanje smiješno.

Stavili smo ovu ljetnu minijaturu prigodno za početak, ali sjetite se silnih stresnih situacija tijekom godine, što poslovnih, što privatnih… Kako je prošao sastanak (prezentacija, promocija, izlaganje, launch, izvedba, event…)? Jeste li dobro predstavili tvrtku i sebe? Je li šef zadovoljan povećanjem prodaje? Kako super ideju marketinškog tima ugurati u upravo srezani budžet? Što još napraviti da se novi kolega uklopi u tim? Evo, nećemo više…

Pomoć ‘stresiranim’ crijevima 

Mnogi crijeva nazivaju ‘drugim mozgom” zbog toga što reagiraju na sve oblike stresa i prebrzog života, karakterističnog za današnje vrijeme. A otud i toliko onih koji danas pate zbog crijeva ili im ona povremeno ne daju mira. Pomoć dolazi pod nazivom Farmakol Sinbiotik i u obliku je tableta za žvakanje, kao jedini takav sinbiotik na tržištu što mu jamči – brzinu djelovanja i maksimalnu iskoristivost.

Uvijek se trudimo u PIP-u osmisliti i izvesti proizvode tako da ih može koristiti više generacija. I ovaj proizvod namijenjen je i djeci (starijoj od tri godine) i odraslima, a posebno bismo kod njega istaknuli taj benefit tableta za žvakanje – preskače se želudac što je svima onima koji sa želucem imaju problema ili piju dosta tableta (osobito bitno za starije osobe!) – odlična vijest. Tako da je Farmakol Sinbiotik dodatak prehrani doslovno za cijelu obitelj, tko god imao neugodnosti ili problema s crijevima.

Ima divan, profinjeni okus kakaa, a bez šećera je – s prirodnim zaslađivačem steviol glikozidom. Pogodan je za vegane. Farmakol Sinbiotik sadrži prebiotik inulin i korisne, dobre probiotičke bakterije Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum koje na prirodan način potiču probavu, uspostavljaju crijevnu floru te normaliziraju procese u gastrointestinalnom traktu.

Podsjetnik u kojim situacijama ćete zatrebati Sinbiotik, ako ste sretnica/sretnik koji inače nemaju problema s crijevima – za vrijeme putovanja smo već spomenuli, za vrijeme i nakon uzimanja antibiotika, u slučaju zatvora i proljeva, kod pojave nadutosti i prisutnosti plinova te za normalnu funkciju imunološkog sustava.

Sinbiotik nema trenutno djelovanje, ali ukoliko vaši crijevni problemi nisu predugog vijeka i srednjeg su ranga, nekoliko dana redovitog žvakanja Sinbiotika već bi trebalo biti od velike pomoći i isto takvog olakšanja.

Spas za Vaš imunitet…

Sinbiotik će svojim dobrim bakterijama i pozitivnim djelovanjem na crijeva, olakšati priču imunitetu, a dodatno će mu snaženjem pomoći Farmakol Gelee Royale Zn-D3, jedini sprej s matičnom mliječi na tržištu!

Zašto je bitno da je sprej? Jer je ludo praktično, maksimalno iskoristivo i baš uvijek može biti s vama (džepovi, najmanje torbice, laptop torbe…). Njegova nabrijana formulacija s jedinstvenim sastavom (čak 2000 IU vitamina D3 i 10 mg cinka u dnevnoj dozi, uz najbolju svježu matičnu mliječ i med bagrema) zakon je za imunitet! Uz sve ostale benefite, ima i super okus jagode i mente (što nije nebitno jer matična mliječ je istinska blagodat za organizam, ali nije baš najfinijeg okusa). Kad se sve značajke spreja uzmu u obzir, radi se definitivno o totalnoj win-win kombinaciji kojom ćete prkositi kroničnoj iscrpljenosti i stresu, kombinaciji s kojom ćete se pripremiti za povećane psihičke i fizičke aktivnosti te izloženosti virusnim i bakterijskim infekcijama, kombinaciji kojom bildate svoj imunitet, izdržljivost i snagu na najjače. A ljetovanje je odlično razdoblje da se sprijateljite s našim sprejom s matičnom mliječi i taman do jeseni postanete nerazdvojni, a imunitet bitno jači nego prije početka tog novog prijateljstva.

Potražite ih u web shopu ili obližnjoj ljekarni

Farmakolove proizvode potražite u našem web shopu www.farmakol.hr, a tamo ćete pronaći i više informacija o proizvodima, kao i na Farmakolovom Facebooku i Instagramu. Ukoliko ste pronašli u našem web shopu nešto što vam treba odmah – potražite u obližnjoj ljekarni (ako ljetujete u Hrvatskoj).

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top