Magazin Trčanje
UtrkeVeliko finale B2Run 2023. u Zagrebu!

Veliko finale B2Run 2023. u Zagrebu!

B2Run utrka već godinama okuplja zaposlenike željne trčanja pa je važno naglasiti kako za sudjelovanje nisu potrebne stotine istrčanih kilometara već volja, želja i upornost. Ono što B2Run utrke čini drugačijima upravo je nevjerojatna mogućnost networkinga, a i već dobro poznatog teambuilding momenta za sve sudionike.

Posljednja i najveća B2Run utrka ove sezone održat će se tradicionalno u Zagrebu. Zagrebački Jarun će 14. rujna 2023. ugostiti tisuće poslovnjaka iz Zagreba, ali i cijele Hrvatske. Pravo sudjelovanja imaju svi zaposlenici velikih, malih i srednjih tvrtki te obrti i institucije, bez obzira na trkačko iskustvo, koji su prepoznali važnost zdravlja zaposlenika i promicanja zdravih navika u poslovnom okruženju.

Koliko se trči?

Pet kilometara!

Koji  je cilj?

Dobro se zabaviti, družiti i povezati s kolegama iz različitih organizacija.

Gdje se prijaviti?

Prijave za B2Run u Zagrebu otvorene su do 25. kolovoza., a kotizacije po promotivnim cijenama od 24,90 Eura moguće je nabaviti do 13. srpnja.

Koji je link za prijavu?

OVAJ (klikni)

 

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top