Magazin Trčanje
UtrkeProđirajmo zajedno otokom Pašmanom

Prođirajmo zajedno otokom Pašmanom

Pred nama je druga pašmanska Đirada, utrka i/ili šetnja prelijepim stazama poznatog srednjedalmatinskog otoka. Djelatnici tamošnje Turističke zajednice pripremili su natjecanje koja prolazi stazama i vidikovcima otoka Pašmana, s ciljem na najvišem vrhu, Velikom Bokolju s kojeg se pruža jedinstven pogled na cijeli zadarski arhipelag, nacionalne parkove i parkove prirode. No, osim u nezaboravnim pogledima, vjerujte, uživat ćete i u domaćim delicijama koje vas očekuju na okrepnim stanicama.

Đirada je na rasporedu 30.travnja, a start utrke bit će označen točno u 10 sati u mjestu Dobropoljana, sudionici će moći odabrati između dvije dužine staza, Đirada blue od 9 kilometara i Đirada red na kojoj će trebati prijeći 15 kilometara. Što vas očekuje na stazama?  Definitivno zanimljivi otočni pejsaži uz masline, suhozide, more i škrape te veličanstvene poglede koji su kao stvoreni za kratki predah i možda okidanja kojeg selfija.

‘Naglasak ove utrke/šetnje je upravo na druženju, zabavi, uživanju u prirodi i svježem zraku. Iskoristite produženi vikend, pridružite nam se na Pašmanu i prođirajmo zajedno’, poručuju organizatori Đirade.

Sve posjetitelje na cilju očekuje ručak i zabavu uz dva DJ-a koja će potrajati sve do zalaska sunca, a za najbolje natjecatelje pripremljene su i prigodne nagrade. Prijave su otvorene na stranici Stotinka.hr, a detaljne informacije mogu se pronaći na službenoj stranici utrke. Za sve sudionike organiziran je prijevoz na start.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top